perjantai 22. toukokuuta 2015

Viikon aikana tapahtunutta*

Viikon aikana on kerinnyt tapahtua kaikenlaista. Olen käynyt töissä, antanut oppilailleni arvosanat, ollut sairaslomalla, nauttinut kevään tulosta ja suunnitellut uuden pienen Helsingin kodin sisustusjuttuja. Kevät on edennyt viimeisen viikon aikana hurjasti, kevään vihreys on niin kaunista. Viikon kuluttua olen kesälomalla ja sulkenut vanhan työpaikan oven. Tuntuu hyvältä. En ole aiempina vuosina odottanut näin innolla kesälomaa. Olen sairastanut lukuvuoden aikana enemmän kuin muina lukuvuosina, työpaikan sisäilmaongelman takia. Odotan sitä, etten ole alvariinsa kipeänä. Saan luokastani ikäviä oireita, oireet ovat pahentuneet mitä pidemmälle lukuvuosi on edennyt. 

 Se on tehty mikä on tehty, koettu, mikä koettu ja niillä eväillä, jotka silloin ovat olleet. Olen vahvempi ja viisaampi. Odotan muuttoa, uutta työpaikkaa ja asuinympäristöä. Hyvä niin, etten jää ikävöimään. Onhan tämä muutos parempaan. Olen tehnyt lukuvuoden ja sairaslomieni aikana paljon ajatustyötä, nyt on oikea aika. Jos haluat muutosta, tee se vain omasta tahdostasi ja omaksi iloksesi. Toki siitä muutkin hyötyvät, ainakin useimmiten.Elämä on arvokas ja arvaamaton, nautitaan joka hetkestä. Aion tänään "nauttia" alavaraston siivouksesta, tällä hetkellä se ei innosta, mutta helpottaa tulevaa muuttoa huomattavasti.


Postauksessa muutama kuva viikon ajalta.

Strong people are harder to kill than weak people, and more useful in general! -Mark Rippetoe-


 Aamun kello puoli kuuden kuntosali on päivän piristys. 45-60minuutin hikitreeni ja jos aikaa riittää, niin vielä puolen tunnin aamulenkki. Odotna kesälomaa ja kuntoilua innolla. Salin ja lenkin jälkeen suihkuun ja unille. Työaamuina harvoin kerkiää enää salin jälkeen unille,mutta onneksi on olemassa niitäkin poikkeus aamuja.


Treenailin salilla intoa puhkuen.

Perustyöpaikkaruokani. Salaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, avokadoa, raejuustoa, kananmunaa ja chilitonnikalaa.

Piipahdin lääkärissä.


Ollaan nukuttu monet päikkärit ja ihasteltu kevään tuloa.


Suunniteltiin tulevan kodin sisustusta. En ole nähnyt vielä asuntoa livenä, mutta kuvien perusteella se vaikuttaa ihanalta. Onhan se valmistunut viime joulukuussa. Odotan innolla ensi kuun puoliväliä, kun saan kodin avaimet. 
Lasitetullepartsille lähtee mukaan ainakin kiipeilypuu. Eikös vaan? 


Herkuteltiin parvekkeella mansikka-juustopizzalla ja äidin luona kuha-aterialla.

 Nautittiin lämpöisessä kevätillassa auringonlaskusta.
 Sain ihania kukkasia ystävättäreltäni.

 Rukoilin ja kiitin kaikesta viime aikaisesta. Rukouksen voima on suuri.

*Auringon kultaamaa viikonloppua*


SHARE:

3 kommenttia

  1. Että nuo kisut on ihania! Niin maukkaan näköisiä kuvia, en olekkaan chilitonnikalaa vielä testannut. Täytyy seuraavalla kerralla sellainen maistaa. Hyvää viikonloppua! Ja onnea uuteen kotiin! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania tuokioita. Rukouksen voima on suuri todellakin.

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa suunnitella uuden kodin sisustusta. Elätte jänniä aikoja. <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig