lauantai 2. toukokuuta 2015

Vappubrunssilla mennyttä aikaa huokuvassa Timitran Linnassa*

Eilen vietettiin vappua kauniin aurinkoisessa säässä. Piipahdimme vappubrunssilla Timitran Linnassa. Siellä on myös laadukas majoitus mahdollisuus.
Brunssilla oli tarjolla erilaisia salaatteja, hedelmävartaita ja toast skageneita. Pääruuaksi tarjoiltiin herkullista rapukeittoa ja saaristolaisleipää,uusia perunoita, nakkeja, lihapullia ja kana-pekonirullia.
Jälkkäriksi herkuteltiin suklaamoussella, keittiön tervehdyksellä eli vadelmajäädykkeellä kera raksuvien karkkien sekä mielettömän herkullisen täytekakun.

Jos poikkeatte joskus Lieksassa, niin tämän kaupungin ehdottomasti paras ruokapaikka on Timitran Linna. Linnassa on paljon retroa, taidetta ja suomalaista designia. Todella käymisen arvoinen paikka.

 Kuinka vietitte vappua? Oliko simaisaa? 

Vappupiknik päivällä yhteen kokoaa
ystävät, jotka perinnettä haluaa jatkaa
Lehmusten katveessa hiljakseen kävellään
vieressä tuossa narulla hypitään

Laukusta löytyypi kyllä hiusväriä
ja nassikoille pari pikkuämpäriä

Tuulessa leijailee värikäs serpentiini
jossain solisee kuohuviini.

Iittalan Ateena aamu-lasimonumentti oli upea ilmestys. Kaj Franck inspiroitui Kreikan kauneudesta ja toi siitä palan Suomeen. Ateenan aamu -lasiteosten nimi viittaa kreikkalaisiin kirkonkelloihin. Kun tuuli tai ilmavirta saa lasiesineet liikehtimään, syntyy pehmeän metallinen ääni – kuin kirkonkellot Ateenan sunnuntaiaamussa.


Värikästä vappua ja viikonloppua toivottaa ylioppilas vuosimallia 1999!
SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig