tiistai 19. toukokuuta 2015

Uusi koti Etelä-Helsingissä*

Huhhei!
En kerinnyt kaivella kameraa laukustani eilen, kun hoidin tulevan Helsingin kodin asioita ja kärsin jonkin sortin vatsataudista. Taitaa stressi tehdä jo tepposiaan elimistössä - luulisin. Kivan asunnon etsiminen on varsin rankkaa, etenkin näin kaukaa. Mutta lupaan teille Monacon kuulumiset huomiseksi.

 Maanantain piristykset: ihana sähköposti heti aamusta uuden työpaikan rehtorilta, huippu asunnonvälittäjä ja vuokrasopimuksen allekirjoittaminen sähköisesti.

Kyllä,löysimme kivan pienen kodin Etelä-Helsingistä.
Talo on valmistunut viime joulukuussa ja siinä on kiva lasitettuparveke.
Siihen olisi moni muukin halunnut, mutta saimme sen ja erittäin hyvillä ehdoilla. Aion hakea jatkossa työsuhdeasuntoja, koska niissä asuminen on edullisempaa.

 Asunnolta pääsee 10-15 minuutissa Helsingin keskustaan ratikalla, junalla (200 metriä asemalle) ja bussilla. Olen ihastunut kyseiseen kaupunginosaan, sen vehreyteen, rakennustaiteeseen ja kylämäisyyseen boheemisuuteen ja kohta olen itse osa kaupunkia.
Olen kiitollinen!

 Odotan muuttoa jännityksellä ja innolla. Se hetki, kun saan kodin avaimet kätöseeni. Olen miettinyt muuttoa viimeiset kaksi vuotta ja nyt se vihdoin toteutuu. Jos haluaa uusia lopputuloksia,  on myös tehtävä asiat eri tavalla. Sitä kangistuu helposti vain tiettyihin  kaavoihin ja toimii kuin automaattiohjauksella. Onko kyse mukavuudenhalusta vai kenties pelostakin, että jos nyt teet näin, niin mitä sitten tapahtuu?
Rohkaistu, vaikka menisitkin ekalla metsään, niin nouse ylös ja yritä uudelleen. Olet löytänyt uuden suunnan ja uskallat elää. Kun tse olen alkanut epäröimään, olen saanut vahvistusta tapahtuneista asioista ja läheisteni sanoista. Olen nyt menossa uuteen ja oikeaan suuntaan.

 Iltaisin nukkumaan mennessäni kiitän päivän aikana tapahtuneista asioista ja tilanteista, vaikkei ne olisikaan olleet kovin kivoja. Joskus ongelmatilanne tietää vain hyvää - saa parempaakuin on odottanutkaan. Aamuisin valitsen onnellisuuden ja päätän, että päivästä tulee loistava.
Myös sinun päivästäsi tulee ihana, eikös?


 KuvaSHARE:

6 kommenttia

 1. Hienoa että asunto on löytynyt, Onnea siitä!
  Samoin ajatuksin, kuten listauksessa kirjoitat, menen minä.
  Ennenkaikkea positiivisuus ja useampi juttu onnistuu.
  Ihanaa viikkoa!
  Minä menen liiton järjestämään koulutuksern, joka on työttömälle kotona olevalle luxus/onnenpäivä! Pääsen valmiille ruoille ja kuulemaan uusia tuulia varhaiskasvatukseen liittyen ja tapaamaan uusia ihmisiä.
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa kuulla että asunto on löytynyt! Onnea kovasti. :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa, onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig