perjantai 8. toukokuuta 2015

Kohti seikkailua*


Tänään kohtaan uuden seikkailun, lähden tienpäälle viiden aikaan aamulla ja matkaan Helsinkiin. Helsinki on aina niin kaunis. Pitkät kilometrit, mutta onneksi on valoisaa. Menen tutustumaan uuteen työpaikkaani. Työ, joka alkaa elokuussa. Ja piipahdan parissa muussakin paikassa. En ole lyönyt lukkoon mitään yhtä juttua elämässäni, annan mahdollisuuden muillekin vaihtoehdoille ja haluan kääntää nyt kaikki kivet ja kannotkin. Se, että minulle on suotu mahdollisuuksia, niin en halua jättää mitään empisen varaan. Minimatkaan kuuluu 12 tuntia autoilua, hyvää ruokaa, ihana seura ja rentofiilis. Rankan päivän jälkeen yömyöhällä mä kotiin raahustan ja nappaan kisut kainalooni.

Olen oppinut vuosien varrella kuuntelemaan sydäntäni, teen asioita sydämestäni ja siksi, että oikeasti haluan eikä motivaatio tule itseni ulkopuolelta. En pidä pakolla tekmisestä ja stressaamisesta. Luotan itseeni ja sydämeeni.

Muumimukin arvonnan siirrän lauantaille,että kerkiän syöttää kaikki osallsituneet Random.org:iin.


 KuvaSHARE:

6 kommenttia

 1. Mukavaa päivää. Oiken teet, sydäntä kannattaa kuunnella aina.

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa helsinkipäivää! :)

  VastaaPoista
 3. Sydäntään kannattaa aina kuunnella kaikessa mitä tekee. Toivotaan, että Helsinki näyttää sinulle parhaimmat puolensa ;)

  VastaaPoista
 4. Pahkeinen ...... kiva arvonta luiskahti ohi huomaamatta. Joskin annetaan mahdollisuus muillekin: minullahan on jo jostain aiemmasta arvonnastasi Muumien Muutto muki ilostuttamassa aamujani.
  Kuinkas Helsingin seikkailu sujui?

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia. Päivä oli antoisa ja odotan innolla jo ensi kuuta ja uuden lukuvuoden suunnittelua :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig