sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Ytimessä.

Ah! Ihailin eilen ulkoillessa lintujen konserttia, se oli kerrassaan rentouttavaa ja vieläpä ilmainen konsertti. Kevät tulee. Vettä sataa. Kohta vihertää. Siispä keväisen viikonlopun kunniaksi tein kotitekoisia herkkuja ja nautin pikarillisen punaista. Lauantai-illan teemana oli löhöilyä ja lukemista. Vaikka elämä yrittikin alkuviikolla nujertaa minut täysin yllättävällä käänteellään, olen selviytynyt voittajana. Ja aion voittaa lisää! Täältä tullaan, elämä!

Tällä kuulla tai viimeistään ensi kuulla olisi tarkoitus löytää uusi koti Helsingistä. Työpaikan sijainti muuttui kaupungin sisällä. Olivat tehneet kalliin mokan, mutta minun parhaakseni. Sain paremman paikan ja ihanasta kaupunginosasta sekä työnkuva tulee olemaan todella mielenkiintoinen. Nyt ollaan ytimessä. Olen innostunut.
Yllättävä puhelu, joka alkuhämmennyksen jälkeen muuttui iloksi.
Iloksi, kun tajusin saaneeni parempaa kuin olin osannut toivoakaan.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Juurikin noin. Hieno oivallus. :) Anna ilon täyttää itsesi ja tulla ulos säteilevänä valona

  VastaaPoista
 2. Satu, sitaattisi "täältä tullaan, elämä"" kuulostaa aivan huipulta. Jään mielenkiinnolla seuraamaan sen etenemistä ja toivon sinulle kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on kerrassaan jännä seikkailu, elokuvista paras. Koetan olla päähenkilönä, enkä jäädä sivurooliin odottamaan parempia aikoja :)

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig