perjantai 18. joulukuuta 2015

Arvonnan voittajatar ja joululahjakuulumiset*

Marimekon lehtiön ja Lumimarja-kukkaron voitti My Heart is here-nimimerkki.
Laitan sinulle sähköpostia, niin ilmoitathan minulle osoitteesi.
Kiitos kaikille osallistuneille!
Olkaa kuulolla, koska ensi viikolla alkaa uusi arvonta ;)

*

Kaikki lahjat on lähetetty maailmalle, niin rakkaimmille kuin avustusperheisiinkin. Hankin lahjoja pitkin vuotta, koska en vaan jaksa ryysätä kaupoissa kiireessä ja stressata, en jaksa hamstrata(paitsi voita),
enkä jaksa vouhkata. En ota joulusta paineita, koska emme vietä joulua. Ainakaan sen suuremmin, aika aikaansa kutakin. Syömme hyvin, relaamme ja käymme täällä Helsingissä haudoilla, muut perinteet olemme jo haudanneet. Lepoloma ja ulkomaanmatka odottavat. Kirjapinokin on jo aikamoinen, joka odottaa sängyn vieressä lukijaansa.Haluan hengittää huolettomuutta ja tulvia valoa. Ja tehdä hieman töitäkin loman lomassa. Enää pari työpäivää ennen kolmen viikon joululomaa.


Vaikka ette kaikki saa minulta korttia postissa,
ettekä pakettia aattona.
Toivon Sinulle kaikkea hyvää loppu- ja tulevaan vuoteen.
Toivon, että hyvä tulisi luoksemme sen suuremmin pyytämättä. Uskon, että jokainen aamu on edellistä viisaampi. On vain luotettava. Kaikki asettuu aikanaan uomiinsa lepäämään. Kun vain hylkää pelkonsa ja asenteensa, luottaa suurempaan. Kaikki tapahtuu ajallaan.Meitä ei ole luotu pelkäämään, koska pelko nujertaa kaiken kauniin ja toivon, tukahduttaa ilon ja tyrmää toiveikkaat unelmat. Iloitaan varovaisesti, riemuitaan, ojentaudutaan kohti edessä siintävää hyvää. Hyvät sanat itävät ja leviävät. Näin ilo laajenee.
Keskustaan rautatientorille on avattu luistinrata, jota kannattaa käydä hyödyntämässä.


SHARE:

4 kommenttia

 1. Onpa ihanaa joulutunnelmaa kuvissa. Paljon onnea voittajalle ja mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä riittää tunnelmaa, tykkään niin Helsingistä :)

   Poista
 2. Onnea uuden bannerin johdosta, se on ihana <3

  VastaaPoista
 3. yritin kortit tehdä, mutten kerennyt kaikille itse tekemään. Ostin ja aloin kirjoittelemaan niitä. sinun uutta osoitettasi minulla ei ollutkaan. Korttia ei siis ole tiedossa. :( Mutta sydämessäni olet aina ja sitä kautta toivotan sinulle hyvää ja rauhoittavaa joulun aikaa!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig