sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Valonjuhlaa ja sydämenmuotoisia kohtaamisia*

Viikonloppu oli huikea! 
Kahdet pikkujoulut, rakkaita ihmisiä ympärillä, karvatassuista puhumattakaan, vähävaraisille perheille joulupakettien ostamista, veljeni ja ystävieni tapaaminen, hyvää ruokaa (ehkä liikaakin), työtapaturmaisen selkäni magneettikuvaus (täällä työterveys on tehokas ja homma toimii) sekä muutama lasi miestä vahvempaa prosenttijuomaa. Viikonloppuna taas huomasin, että mulla on maailman mahtavin velipoika! Ensikin vuodeksi on jo suunnitteilla monta kivaa yhteistäjuttua. Parin viikon kuluttua näen äidinkin pikaisesti pikavisiitillä Käpylässä matkalla ulkomaille ♡ 
Kiitollisuus. se asuu sisimmässäni! 
Olkoon voimat kanssamme! :D

*

Tämä päivä huipentui Lucianpäivään. Tuomaan herkulliset markkinat Senaatintorilla. Sieltä mukaani lähtivät mm. lanttukukko, karjalanpiirakat, wasabisinappi ja ahvenanmaalainen olut-hunajalimppu. Vietän siis massakautta ja pohjois-karjalaisuus ei lähde naisesta vaikka nainen lähtisikin Pohjois-Karjalasta. 
Päiväkävely Ullanlinnassa (rakennustaide on Keski-Eurooppalaista ja se on todella upeaa) ja meren rannalla, koska mun nuppi vaan välillä vaatii merelle tuijottamista. Se on rentouttavaa, meri on muuttuva eikä se koskaan ole täysin tyyni. 
Kirppistelyä. 
Kirkkoa ja kynttilöitä (lupaan lukea raamatun ja raitistun). Hyvää ruokaa mageessa seurassa sekä ystävien tapaaminen. Työilta (olin siis myös yhteiskunnalle tehokas :D) 
Siispä upea viikonloppu takana

Luntakin tai lumiräntää saatiin iltapäivällä Käpyläänkin kiitettävästi. Tienoo on nyt vaaleampi, kun sen peittää ohut lumihuntu. Tosin taidan asua edelleenkin liian pohjoisessa, kun lunta ei ollut keskustassa ollenkaan ja kotiin tultaessa kohtasin orastavan talven. Huomasin illalla lenkkeillessäni koiran ja jäniksen jälkivanat lumessa. Liekö ollut tontunkin, kun olivat niin pienen pienet ?!


Enää 6 työpäivää, sitten alkaakin ruhtinaallisen pitkä joululoma, joka kätkee sisäänsä matkailua, hyviä kohtaamisia, vapaaehtoistöitä ja levollisuutta.
Mutta huomenna vielä suuntaan työpäivän jälkeen koulumme puurojuhlaan, mä niiiiiiin rakastan juhlia!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig