keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Terveiset Willa Söderin brunssilta*

Kävimme sunnuntaina itsenäisyyspäivän brunssilla Willa Söderissä. Menu oli maittava, mutta menimme juuri brunssin loputtua, joten kuvissa näkyy sen takia hieman tyhjänlaista pöytäalaa. Brunssilla oli makoisia mehushotteja ja mehuja. Ruokaa oli monipuolisesti ja se oli oikein makoisaa, ihania makuyhdistelmiä. Jälkkäri passion-limerahka oli todella makoisaa, sopivan makeaa ja sametin pehmeää. Kaiken tämän kauneuden takana on Willa Söderin rakennuttaja ja johtajatar Sini Koponen. Willa Söderissä on upeita pieniä yksityiskohtia, joita jäin kuvailemaan haltioituneena. Willa Söderillä on myös omia sisustustuotteita ja keväämmällä tuoteperhe kasvaa entisestään. Olen käynyt mm. Kämpin brunssilla ja Willa Söderin brunssi oli ehdottomasti makoisampi ja laadukkaampi.

Willa Söder tarjoaa palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Siellä voit järjestää mm. palavereita, koulutuspäiviä, häitä, ristiäisiä tai hautajaisjuhlia. Terassi tulee muuttamaan muotoana ensi kesänä ja terassille tulee lasiplesksit. Kunhan luonto kasvaa, niin mm istutetuista aidoissa tulee suojaa.
Kamalasti on hommaa Willa Söderin brunssi on sen verran makoisa, että suosittelen varaamaan ehdottomasti oman paikan Jouluruualle ja piipahtamaan joulukirppikselle tulevana viikonloppuna. Kannattaa ostaa ainakin Sinin omaa tekemää shampanjasinappia.

*
Varaa paikkasi tulevalle joululounaalle!
14.12-18.12.2015 klo 11-14
Tule ystävän kanssa nauttimaan rauhallisesta jouluisesta tunnelmasta, 
tule työkavereiden kanssa tai tuo asiakkaitasi raikkaaseen Willa Söderiin!
Vain varauksilla: info@willasoder.fi tai puhelimitse 050-3275756 Sini Koponen
Kuva Willa Söder

Kuva Willa Söder

Willa Söder - avoinna ympäri vuoden!

Willa Söder,

Taasjärventie 1
01150 Söderkulla

info@willasoder.fi
puh. 050 327 5756
www.willasoder.fiSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig