tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulumieltä ♡

Lumi oli sulanut yön aikana, ainakin suurin osa. Onneksi. Pakkasasteitakin on jo muutama myöhään illalla ja yöllä. Eilen vietimme koululla Puurojuhlaa ja perinteisiä tanssiaisia. Työpaikallani on vahvat perinteet ja olen niin iloinen sekä ylpeä, että saan kuulua tähän upeaan porukkaan. Pieni koulu lähellä keskustaa.

*

Elämä, se on välillä yhtä toivomista. Missit toivovat usein maailman rauhaa, mutta kai sitä saa tavallinenkin tallaaja (ja vähän rumempikin :D ) toivoa asioita tapahtuvaksi. Mutta onneksi toivominen ja haaveileminen eivät ole kiellettyjä, ainakaan vielä. En toivo maailman rauhaa, koska se on utopiaa. Toivon sinulle kaikkea hyvää joulunaikaasi ja hyvää tahtoa.  Sitä,että jokainen saisi viettää levollisen joulunajan. Elämä ei ole mustavalkoista, näin joulunaikaan siinä on myös ripaus punaisen sävyjä. 

Punaisia huopikkaita ja punaisia poskia. Joulu tulee varautumattakin, hiljaa hiipien punaiset huopikkaat ja tonttulakki heiluan.  Unohduin viikonloppuna hetkeksi tuijottamaan Eiran rannassa merta. Se on niin lumoavan vaihtuva. Se on kuin taulu, joka muuttaa muotoaan vuodenaikojen mukaan. Toivon meille kaikille parasta, ymmärtämättömille ymmärryksen lisääntymistä, hyviä tekoja ajatuksineen, rakkautta, valoa ja jalon kirkasta mieltä  

SHARE:

2 kommenttia

  1. Toiveesi ovat juuri niin realistiset ja silti pyyteettömän kauniit kuin olla saattaa. Kunpa ihmiset ymmärtäisivät enemmän, olisivat epäitsekkäitä ja pysähtyisivät kysymään toisiltaan "mitä sinulle OIKEASTI kuuluu?" Ja sen jälkeen kuun-te-li-siv-at!
    Toivon Satu,että joulun aikasi olisi kaunista ja rentouttavaa. Pitkän vuoden jälkeen nollata kaikki ja saattaa päätökseen tämän raskaankin vuoden ajatukset. Huokaista syvään ja antaa Zenin tulla sinuksi.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig