keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Buzzador: Air Wick Life Scents*

Pääsin Buzzamaan Buzzadorina ihanan tuoksuvia ja tunnelmallisia Air Wickin  Life Scents-kynttilöitä. Olen päässyt aiemminkin buzzaamaan Air Wickin tuoksukynttilöitä, mutta näissä uutukaisissa on monta uutta ihanaa juttua. Air Wickiltä ontullut kolme uutta tuoksua; Turquioise oasis, Mystical garden (tuoksuu vadelmille, kukkiville ruusuille ja vaahtokarkeille) sekä Summer delights. 

Sain kaksi tuoksukynttilää ja kaksi väriä vaihtavaa tuoksukynttilää. Väriä vaihtava tuoksukynttilä näyttää sateenkaarenvärit ja tätä alla olevaa kynttilää katsellessani tein mielikuvamatkan tuolle saarelle, ajatellen että aurinko on juuri laskemassa kun olen saapunut rantaan tuolla veneellä. Kynttilän pohjassa on paristo ja elektroniikka, jotka ovat asennettu erilliseen osastoon. Kun kynttilän sydän syttyy, patteri aktivoituu ja värit syttyvät, Sen suhteen ei ole syytä huoleen, että kun kynttilä on loppumaisillaan liekki voisi osua patteriin! Kun kynttilää on palamatta noin 2cm, se sammuu itsestään. Muista silti, ettei kynttilöitä saa jättää valvomatta. Tällä kynttilällä on palamisaikaa ruhtinaat 25 tuntia, josta suositeltavaa on että yhdellä kertaa kynttilää poltetaan korkeintaan 4 tuntia!


Väriä vaihtavissa kynttilöissä palamisaika on 25 tuntia ja tuoksukynttilöissä palamisaika on 22 tuntia. Kynttilöitä myydään useimmissa päivittäistavarataloissa, kuten K-Citymarketissa, Prismassa, Tokmannissa ja Stockmannissa. 

Plussaa näissä kynttilöissä oli se, ettei näissä ollut liian voimakkaan tuoksuisia, että olisi saanut pääsäryn.  Väriä vaihtava kynttilä oli edelliseen Air wick kyntilään siinä mielessä parempi, että värin vaihdon erotti paremmin. Ja mikä ihaninta toi rantateema kynttilässä. Lisäksi on plussaa että kynttilänlasi kuumene. Näillä kynttilöillä saa luotua tunnelmaa kotiin tai sellainen on kiva viedä lahjaksikin.

Buzzador on siis Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa.
Buzzador tarjoaa kattavat palvelut sosiaalisen median ja Worth of Mouthin hyödyntämiseen liittyen.

Mikä näista kuulostaa mielestäsi houkuttelevimmalta tuoksulta?

#airwicktuoksukynttilä #tuoksukynttiläbuzzaus #buzzador.


SHARE:

6 kommenttia

 1. Ovat ihania ja noihin väriä vaihtaviin jää aivan koukkuun, niitä on kivaa tuijotella. :)

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, musta tulee aina tuijottaja näidne kynttilöiden palaessa :D

   Poista
 2. Olen blogimainoksen uhri. Löysin kuin löysinkin kynttilät K-marketista ja mukaani tarttui 5 kappaletta (kolme salaista puutarhaa ja kaksi meren tuoksuista) Ihanat ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oujee, mainos tehosi! :D Mutta et tule katumaan, i´ll promise!

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig