torstai 10. joulukuuta 2015

Toiveissa suklaapuu ja pika-apua Amelialle*Jos olisi olemassa suklaapuu,jossa kasvaisi suklaata,niin hankkisin oitis sellaisen olohuoneemme nurkkaan lähelle sohvaa. Lapsena söin monta suklaakalenteria ennen joulua. Sisäisen lapsen kanssa eläminen saattaa olla haastavaa varsinkin näin joulun alla,kun kaupoissa on kasattu huojuvia ja taivaita tavoittelevia suklaapinoja vähän joka nurkan taakse. Mutta tänään voitti lenkkipolku ja mä niin nautin vesisateesta sekä ihanista lenkkimaisemista ♡

Eilen iltalenkillä näin lintuja katuvalojen varjossa, ne istuivat lehdistä paljaaksi riisutuissa puissa mustina helminä ja kohtasin ihanan tunteen, onnentunteen. Tutkailin ympäristöä uudella lenkkireitillä ja ihailin jouluvaloja. Nämä eivät ole itsestäänselvyyksiä: aurinko, meri, kaunis kotiseutu, upean innoittava ympäristö, rennon leppoisa työpaikan ilmapiiri, onnellisesti kehräävät kisut ja kiinnostavien asioiden täyttämä kalenteri.*

Olen tukenut Bulgarian, Romania ja Viipurin katukoiria. Tämä kaunis vanhus on Amelie. Hän ei ole löytänyt vielä omaa rakastavaa kotia ja elää tarhalla. Amelie on menettänyt painoaan ja hänellä on iho-ongelmia. Hänestä täytyisi saada otettua verikokeet, mutta se ei ole ilmaista. Olen itse lahjoittanut jo Amelialle rahaa, jotta hän pääsisi tutkimuksiin. Mutta vielä puuttuu muutama kymmenen euroa. 
Jos haluatte auttaa vanhaa Amelieta, niin käyttäkää paypalia: negrisplace2012@yahoo.ro

Kiitän ja kumarran Amelien ja hoitohenkilökunnan puolesta!
SHARE:

1 kommentti

  1. Voih, suklaapuu! Kuulostaa ihanalta. Opin syömään suklaata vasta muutama vuosi sitten. Olikohan ihan fiksua... hih.
    Viisaita ajatuksia itsestäänselvyydestäkin. Minullekin tuli kyyneleet kun pääsin ekaa kertaa ulos sairaalan jälkeen. Vaikkakin paarilla taksiin menossa, mutta se hetki oli niin ihmeellinen. Harvinaista se silloin oli. Nyt olen päässyt ulos jo neljä tai viisi kertaa senkin jälkeen.Tänäänkin kokeilen. Jee! Sinä olet löytänyt arvokkaan asian itsestäsi kun olet löytänyt sydämellä näkemisen kyvyn ja elämän arvostuksen.
    Voi Ihana Amelie! Toivottavasti saa hoitoa ja kaikki muutkin siellä. On tärkeää auttaa ja antaa kissoille ja koirille hyvä loppuelämä. Seuraan Piskiksen toimintaa lähempää ja arvokasta työtä tekevät hekin.
    Kaunista joulun aikaa!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig