torstai 7. syyskuuta 2017

All you need is a love and purrrrrrring ♡

All you need is a love and purrrrrrring ♡ Nukahdetaan talviunille ja herätään vasta keväällä kun valo rakastaa kaiken eläväksi.


Yksi suloinen syyskuinen päivä. Illalla näen pitkästä aikaa ystäväni kaukaa meren takaa. Suuri onni siitä jo nyt! Omenapiirakan tuoksua. Täydenkuun yöt. Herkkuilta ja hyviä juttuja.
On ollut päiviä, jolloin olen puhunut lähdöistä, jotka ovat joskus välttämättömiä, joskus pieniä lupauksia, jonkun alkuja tai loppuja. Olemme ihmisinä erilaisia, raotamme eri tavoin elämänverhoja, osa elää täysillä, toiset epäröivät enemmän. Elämä tuo yllättävän paljon positiivisia asioita eteemme, kun vaan uskallamme elää ilman ennakkopelkoja, ilman miljoonia rooleja. Tunnen itse suunnatonta kiitollisuutta tällä hetkellä elämääni kohtaan.


Kyllä se kantaa. Elämä ei ole koskaan täydellistä vaikka se olisi kuinka upeaa. Emme koskaan kasvaisi tai oppisi mitään, ellemme kokisi vaikeita aikoja. Joskus elämässämme tapahtuvat ikävät asiat johdattavat meidät suoraan sille polulle, joka vie kohti parhaita meille koskaan tapahtuvia asioita.
 Harvoin asiat ovat niin huonosti ettemme voisi muuttaa elämämme suuntaa. Tee tarvittava muutos jo tänään! Jotta olisi onnellinen, niin joidenkin asioiden täytyy vaan antaa olla.
Hellitä.
 Elä hetkessä. 
Muista ne pienet hyvät asiat. Tee pieniä asioita suurella rakkaudella.SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig