maanantai 25. syyskuuta 2017

Makoisia ravintolavinkkejä Helsinkiin ja Lauttasaaren meduusoita

Vietin lauantain ystäväni kanssa kaupungilla. Kävin Hietsun kirppiksellä tekemässä kivan vaatelöydön Have an iceday-blogin Mankan pöydästä. Upea kultanappinen bleiseri. Kirppiskierroksen jälkeen menimme ystävättäreni kanssa Stockmannin alusvaatenäytökseen, josta matka jatkui kauppojen kautta Kämpiin viinille, kahville ja Creme Bruleelle sekä sieltä päädyimme makoisaan ravintola Brondaan.

Koska Brondassa saa jakaa tilattavat ruuat, niin valitsimme grillattua kananpoikaa kasviksilla ja todella herkullista Mac and Cheeseä kyytipojaksi. Tällä annoksella lähti todellakin nälkä. Voin suositella. Brondassa asiakaspalvelu on todella kiitettävää ja asiantuntevaa. Asiakkaasta pidetään todellakin huolta. Atmosfääri on tunnelmallinen, mutta rento. Jos et ole vielä kynyt maistelemassa Brondan herkullisia ruokia niin nyt on viimeistään aika korjata tämä "virhe".

Brondasta matkamme jatkui VENNiin, jossa tilasin roseviiniä ja karkkikipon. Ystävättäreni tilasi makoisan alkoholittoman Huvipuisto drinkin. VENN on aivan ydinkeskustassa Mikonkadulla oleva olohuonemainen kohtauspaikka, jossa aika vierähtää ystävien kanssa nopeasti hyvä ruuan ja juoman merkeissä.


 VENNistä löytyy myös makoisia alkoholittomia juomia.


Asu:
Silmälasit: Tiffany
Neule: Andiata
Huivi: Louis Vuitton Shine Shawl
Takki: Vero Moda
Housut: Gina Tricot
Kengät: VagabondEilen vietin aurinkoisenpäivän Lauttasaaressa upeissa merimaisemissa ja bongasimme korvameduusoita. Niitä oli valtaisasti siellä ja niitä voi pitää ihan kädessään, koska ne eivät polta, kutnen monet muut meduusat yleensä. Ja mitkä syksyn värit loistivatkaan luonnossa, äitiluonto on ihmeellinen!

Lauttasaaressa on pieni ihana kahvila Kahvila Kasinonranta, joka tarjoaa asiakkailleen upean atmosfäärin merellisissä tunnelmissa ja makoista pientä purtavaa. Siellä kannattaa ehdottomasti poiketa.


Jokaisella täytyisi olla ainakin yksi tällainen:
Sille voi soittaa, aina!

Se ymmärtää vaikket itsekään ymmärrä itseäsi.
Se tietää ennenkuin itse tiedät mitä haluat.
Sille voi kertoa mitä vain. Ja silti se jaksaa kuunnella.
Se ei koskaan pidä sinua tyhmänä, tai jos pitää, se ei ainakaan kerro sitä sinulle.
Se kertoo vaate/laukku/kenkäkaupassa rehellisen mielipiteensä.
Sillä on aina kannustava suhtautuminen, vaikka tiedät että et ansaitse sitä.
Se antaa lahjan, jota et tiennyt tarvitsevasi, mutta huomaat odottaneesi koko elämäsi.
Lahja on hänen antamansa aika.

Siihen voi luottaa. Aina.
Se ei ole koira. Se on....Ystävä
SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig