tiistai 5. syyskuuta 2017

Korkealentoista: Ultra Bran Dinner VIP Soundcheck-lippu, vaatekaapin syövereissä ja juhlan hulvattomia hetkiä

Odotin eilen kovasti Ultra Bran Hartwall Areenan keikan lippujen myynnin alkua. Missasin ekan keikan, mutta lopulta sain toiselle keikalle eli lauantaille Dinner VIP Soundcheck-liput. Ultra Bra on yksi kaikkien aikojen suosikkibändeistäni, olen nähnyt yhtyeen viimeksi keikalla vuonna 1999 Lieksan Vaskiviikolla. Olen niin innoissani UB tulevasta keikasta, että mietin jos saisin liput vielä sunnuntainkin keikalle.

Maanantain voi aloittaa mukavasti. Tapasin illalla ystäväni Astan. Siinä hetkessä oli kaikki mitä tarvitsee, VENN makoisat levypizzat, lasi viiniä ja lennokkaat jutut. Olipa erityisen mukavaa nähdä! Nähdään taas, kun Suomeudut ♡

VENNiin kannattaa tämän kuun aikana, koska kaikille VENN:in Facebook-tykkääjille on tarjolla syyskuun ajan kaksi herkullista levyä yhden hinnalla (ei voimassa pe-la)!
Edun saat näyttämällä tykkäyksen puhelimestasi. itse valitsin salami ja kana-avokado levyt. Herkullista!

Perjantaina juhlin Iceland Airin VIPpinä Circuksessa ja bailasimme islantilaisten bändien tahtiin sekä nautimme makoisista tarjottavista. Matkabloggaaja Veera Bianca on ihastuttava ihminen, jolla on todella lennokkaita juttuja. Aivan parasta juttuseuraa. 
Oli kiva nähdä ystäviään ajan kanssa. Harva on muuten syönyt VIPissä rahkaa, SKYR oli makoisaa :D Koska saimme Susiklubin rannekkeet, jotka oikeuttavat keskiviikkoon saakka VIP-tilaan pääsyn, niin menimme vielä ystävien kanssa katsomaan lauantai-iltana Stigiä. Persoonallinen henkilö ja ihan kivoja ralleja. ainut vaan, että Circuksne narikkatyypit ovat aikalailla ynseitä. Eri ihmisille on eri säännöt.


On ollut viime aikoina paljon töitä ja huonosti nukuttuja öitä, se alkaa tuntua kropassa. Jos ei ole itse kunnossa, niin toistenkaan auttaminen ei silloin luonnistu.
Niin! Mrrh, jokohan se syksy tekee tuloaan ?! Ensimmäistä kertaa ikinä sen jatkuvan pimeyden ajatteleminenkin saa aikaan minussa pienen pakokauhun, mitenköhän tästä talvesta mahdetaankaan selvitä täysijärkisinä ? On liian viileä kesäksi ja liian vihreää syksyksi. Eikä tuoksu syksylle. Onkohan tämä joku välikausi? 

Kohta on pimeää kun lähtee töihin ja on pimeää kun tulee kotiin, sataa, tuulee, on harmaata, lunta, loskaa, pakkasta, voi huokaus. Ymmärrän tosi hvyin eläkeläisiä, jotka heti tilaisuuden koittaessa muuttavat talvikausiksi jonnekin muualle. Sitä odotellessa. Vähän on kyllä tekemistä vielä ja saattaa olla, että eläkkeiden maksu meidän sukupolvelle lakkautetaan kokonaan, mutta saahan sitä haaveilla. Tai jos ollaan realisteja niin mun terveys ei kestä eläkeikään vaan kasvan horsmaa jo sinä vaiheessa, kun eläkeikä koittaisi.


Mutta syksy on ihanaa huivi-aikaa. Olen ennenkin tunnustanut omaavani jonkin sortin huiviaddiktion. Huivit kun niin ovat kevyitä, vähän tilaa vieviä, käteviä, sopivan kokoisiakin. Ja nättejä. No, niitäkin voi silti olla liikaa? Vai voiko? Hermostuin itseeni totaalisesti, kun melkein menin tilaamaan taas yhden " ihan-pakko-saada " - yksilön viime viikolla. Suivaannuin niin, että otin kaikki huivini esille, lajittelin ja karsin ne. Onneksi en tilannut, koska mullahan oli melkein samanlainen :) Hoin itselleni" En- tarvitse-mitään " -mantraa, joka merkillisen helposti haihtuu mielestäni aina tavan takaa. Pitäisi varmaankin tatuoida tuo lause oikean käden  kämmenselkään lähelle peukalonhankaa, paikkaan, josta sen varmasti näkee korttia tai tunnuslukuläpyskää lompakosta esiin kaivaessa ;D Syksyssä on jotain, joka saa tutkailemaan elettyä elämää. Joskus sen löytää vaatekaapista. On käytettyjä ja käyttämöttämiä paitoja. Vähän kuin käytettyjä hetkiä, ja sitten hetkiä joita ei ole vielä käytetty. Tilaisuuksia jotka odottavat vielä saapumistaan. Ja sitten on kirpputorikasa. Tänä syksynä hankkiudun siitä kasasta eroon ja annan uusien asioiden tulla. Miten on, tekeekö kukaan muu koskaan löytöjä omista kätköistään ?
SHARE:

1 kommentti

  1. Olipas kiva nähdä! :) Otetaan uusiksi! :) Venn oli todella kiva uusi paikka ja levypizzat herkullisia. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig