lauantai 30. syyskuuta 2017

Andiata - rakkautta ensi silmäyksellä

Piipahdin Andiatan myymälässä viime viikolla ja ihastuin Faje Fur Vestiin, villaiseen ja lampaan karvaiseen hihattomaan neuletakkiin. Neuletakissa 80% on villaa ja 20% polyamidia. Todella monikäyttöinen, lämpöinen, klassinen ja aikaa kestävä malli.



Andiatan liikkeestä löytää laadukkaita ja trendikkäitä vaatteita. Se sijaitsee Esplanadilla aivan Helsingin keskustassa. Palvelu on ensiluokkaista ja sinne haluaa palata uudelleen.
Seuraavaksi haluaisin hankkia Andiatan mustat nahkahousut, koska garderobistani puuttuu vielä sellaiset.  Sitä huomaa aina näin syksyn tullen, että vaatevalikoimastani puuttuu aina jotain, mutta shoppailuhan on ihanaa. Joskus jokin tietty vaate tai muu asuste oikein huutaa putiikin periltä ostamaan ihanuuden itselleen. Yllätän joskus itsenikin, mitä kaikkea tarvitsenkaan :D


Onnellisuuteni ei ole toki kiinni siitä, onko minulla tietty tavara tai vaate. Onni on jotain syvempää ja koostuu aivan eri asioista. Tavarataivaan täyttäminen, kun on loputon suo. Mutta aina välillä pieni shoppailuhetki tekee hyvää ja kaunistuttaa kauan aikaa vaatehuonettani, jopa loppuiän. Ja mikäs sen ihanampaa ihanien ystävien kanssa kuin shoppailla ja viettää kiireetöntä päivää. Tunnen itseni aina välillä ihan superonnekkaaksi kun olen saanut tuollaisia ystävieni kaltaisia kultakimpaleita elämääni. Se vain menee niin että ainoa millä on loppujen lopuksi väliä ovat ihmiset ympärilläsi. Mikään ei ole arvokkaampaa kuin sydän täynnä rakkautta ja elämä täynnä ihmisiä joiden kanssa voit iloita elämän pienistä suurista iloista.



Joko olet ostanut syys/talviuutta garderobiisi?












ANDIATA STORE
Pohjoisesplanadi 25-27
00100 HELSINKI
+358 (0)9 622 5006



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig