tiistai 19. syyskuuta 2017

Yhteistyö: Skovhuus & klassisen naisellinen neuletakki

Postaus on tehty yhteistyössä Skovhuusin kanssa. Teen Fashion Centerin toimijoiden kanssa yhteistyötä ja sain ilokseni tehdä yhteistyötä Skovhuusin kanssa. Tämä upea tumma kultanappinen neuletakki on uusi lempparini. Se menee lämpimällä säällä ulkotakkina, juhlavampana takkina, kylmemmällä säällä lämpimämmän takin alla tai sisätakkina. Olen saanut jo paljon kehuja tästä upeasta neuletakista, se on niin klassinen vaate. Tällainen klassikko tulisi löytyä jokaisen daamin vaatekaapista. Neuletakin saa myös tarvittaessa kiinni hakasten avulla. 
Skovhuusin vaatteet ovat huokeahintaisia ja aikaa kestäviä laadukkaita vaatteita. 
     

Skovhuusin jälleenmyyjiä on ympäri Suomen. Skovhuusin nettisivuilta voit etsiä oman paikkakunnan jälleenmyyjän postinumeron avulla. Skovhuus on tanskalainen vuonna 1972 perustettu yritys, joka on erikoistunut elegantteihin ja laadukkaisiin naisten neuleisiin.
Skovhuus valmistaa suurimman osan tuotteistaan omassa neulomossaan Tanskassa, Herningissä. Skandinaavista laatua ja kauneutta.
Designerit suunnittelevat kaksi laajaa neulemallistoa vuodessa. Skovhuus valmistaa vaatteita kokoihin S-3XL.


Olen niin innostunut Skovhuusin upeista vaatteita, että aion hankkia jatkossakin kyseisen merkin vaatteita. Vaatekaappini nimittäin suorastaan huutaa klassikkoja ja kauniita helppohoitoisia vaatteita.
Syksyn tullen kaappini täyttyy erilaisista takeista. Rakastan takkeja! Minulla onkin garderobissani useampaa eri sorttia. Jos haluaa olla trendinmukainen niin nahkahousut tämän ihanan Skovhuusin neuletakin kaveriksi on se juttu, joka tuo lisäksi hieman seksikkyyttä ja räväkkyyttä asuun tai alle värikäs toppi.
Väriä ja klassisuutta. Monikäyttöinen ja kaunis.

Kiitoksia kuvista Ikkunalla-blogin Annukalle.       

Neuletakki: Skovhuus
Laukku: Louis Vuitton Eva
Paita: Mango
Housut: Gian Tricot
Kengät: Marc Jacobs
Korvakorut: Via Minnet
Huivi: Louis Vuitton Shine Shawl
Silmälasit: Tiffany
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig