perjantai 8. syyskuuta 2017

Ravintolasuositus: VENNin herkullista levypizzaa ja Jean S.

Nautimme ystäväni kanssa illallista VENNissä ja ihmettelimme, kun Jean S. tyyppejä meni yläkertaan. Ohhoh, saamme nauttia ilmaiskeikasta. Olimme kaksi vuotta sitten Hannelen kanssa viimeksi katsomassa Vaskiviikolla Jean S. Hannelen kanssa on oltu ystävinä 17 vuotta, yhteinen uintiharrastus tutustutt meidät. On ollut vaikka millaista elämän aallokkoa, mutta ystävä on seisonut tukena. Mulla on ihana koti, perhe, ystävät ja ruokaa kaapissa. Mitä muka puuttuu?


Ne muistot, kun tuttu kallio odotti kesästä lämpöisenä. Onnea oli istua lämpöisen kesäisellä rantakalliolla hyvän ystävän kanssa, tuntea muutosten tuulet ja katsoa, kun Pielisen aallot särkyivät kallioon :) Siellä oli myös leppäkerttujen kokoontumisajot, huikea näky!Kuvassa näkyy VENNin Calabrolevy,jossa on Calabro-salamia, kesäkurpitsaa, tomaattisalsaa. Ystäväni valitsi Veggielevyn, jossa oli Romescoa, grillattuja kasviksia, lehtikaalia. Molemmat pizzalevyt olivat todella herkullisia. Ja syyskuun ajan saat kaksi levyä yhdne hinnalla, kunhan näytät tarjoilijalle, että olet tykännyt VENNin facesivuista.

Otimme vielä jaettavaksi yhden Calabro Y Salmon lankun, joka sisälsi salamia, kylmäsavustettua kirjolohta, jokirapuja, grillattuja kasviksia, romescoa, oliiveja, leipää, marinoitua tomaattia, maustekurkkua. Olimme Happy Hourin aikaan liikenteessä, joten saimme nauttia viiniä 24cl , 4euron hintaan. VENNissä on erittäin ystävällinen henkilökunta ja olohuonemainen atmosfääri.
Turhaan ei ystävyydestä  ja hyvästä ruuasta puhuta kauniin sanoin. 

Nauttikaa viikonlopusta ja pysykää lämpiminä syystuulten viuhuessa!SHARE:

1 kommentti

  1. Ystävät on kyllä elämän suola! Tässähän tulee ihan nälkä, kun katsoo noita herkullisia kuvia. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig