torstai 21. syyskuuta 2017

Suositus: Ravintola Bronda, R-Kioskin herkkuvälipalalähetys & pieniä suuria asioita ♡

Oi, mikä ihana ilta Brondassa Aida& pieni neitokainen. Ystävyydestä ei turhaan puhuta kauniin sanoin. Jutut lensivät meren ylitse, elämäntarinoiden taikaa ja aika lensi siivillä. Onni on ohikiitävissä hetkissä. Olen niin kiitollinen aidoista ystävistä!


Olet täällä elääkseesi elämän, jota rakastat vai etkö uskalla toteuttaa unelmiasi, ja olet ikuisesti "se haaveileva nakkikioskin Pirkko"?  Olen huomannut, että unelmien toteuttaminen vaatii joskus rohkeutta, mutta kokemuksesta voin sanoa, että se antaa enemmän kuin ottaa.

Maailmassa on niin paljon onnettomia pessimistejä, jotka ovat luopuneet unelmistaan ja sanovat sinulle: "Tuhlaat vain aikaasi - ei tuosta tule ikinä mitään." On siis tärkeää ymmärtää, että oman tien kulkeminen on uskomattoman palkitsevaa, mutta helppoa se ei ole. Toisinaan menee paremmin kuin muilla, joskus taas elämä on yhtä kaaosta.Ihmiset katsovat sinua oudoksuen, kun kerrot heille suunnitelmistasi, ja sinä alat kuunnella arvostelijoitasi ja epäillä kysyjäsi. "Olisko sittenkin pitänyt jäädä nakkikioskin myyjäks? Jospa se sateenkaari päättyikin snägärille." Jotkut kulkevat koko elämänsä laput silmillään, ja vertaavat koko ajan itseään toisiin ihmisiin, toiset elävät elämäänsä ja toteuttavat unelmiaan, niitä pieninpiäkin :)Mutta jos toteutat unelmaasi, väsytät itsesi tekemällä sitä, mitä eniten rakastat. Kun elät täydesti pienintä yksityiskohtaa myöten, loppujen lopuksi bileet ovat sinun!


Kun teet sitä mitä rakastat, voit nousta jokaiseen uuteen päivään intoa puhkuen ja säteillä iloa, joka tarttuu. Jos vain kuuntelet sydäntäsi ja käytät päätäsi, et voi olla väärässä.Voi kun voisi välillä pistää itseensä piikillä reilun annoksen spontaaniutta ja huolettomuutta ( tai ehkä nauttisin sen kuitenkin mielummin tablettina) ja osais olla jotenkin rennommin.Tosiasia on, että usein keskitymme niin paljon siihen, mitä teemme, ettemme pysty näkemään, mihin olemme menossa. Seuraa vain unelmiasi vastoinkäymisistä huolimatta, kyllä se siitä sitten helpottaa. Kokemusta on. Unelmoi pieniä ja suuria unelmia. Pienet unelmat toteutuvat helpommin ja useammin!
 Brondasta saa todella herkullista Mac and Cheeseä! 
Ei olulut valittamista ribseissä, karitsan kareessa eikä porsaanposki tacossakaan.
Bronda on tunnelmallinen rafla, jossa voit jakaa pöytäseurueesi kanssa tilaamasi ruuat.
Brondaan kannattaa varata pöytä ennakkoon, vaikkakin tällä kertaa menimme syömään ilman pöytävarausta.
Lähetti toi R-Kioskin uusia välipalavaihtoehtoja suoraan kotiovelle. Sanotaan, ettei ilmaisia lounaita ole, mutta nyt on. R-kioski toivoi, että testaisin heidän uusia raikkaita lounas- ja välipalavaihtoehtojaan ja löysin sieltä jo muutamia suosikkeja. Etenkin chili ja inkivääri mehushotit ovat tujakan energisoivia. Josko tää tauti talttus vihdoinkin?!

#rkioski#ainanälkä#vitamiinejaSHARE:

3 kommenttia

 1. Jokainen todella määrää elämästään. Minä sinnittelen tällähetkellä työssä, joka vie minulta mehut ja naurun. Ihailen rohkeuttasi. Taidan ottaa sinusta mallia.

  VastaaPoista
 2. Minä tarvitsisin nyt parinlaista piikkiä - hiukan lisäenergiaa, vähemmän kireyttä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan positiivinen postaus. Tulin oikein hyvälle mielelle lukiessani tämän.

  Rentouttavaa viikonloppua sinulle !

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig