perjantai 1. syyskuuta 2017

Marimekko Fashion Show - Autumn, Winter 2017 & VENN viinijooga

Osallistuin torstai-iltana kutsuvieraana Marimekon Mikonkadun  muotinäytökseen, jossa esiteltiin syksyn ja talven 2017 mallistoa. Sieltä löytyi upeita metallisia ja nahkaisia koruja, unisex asuja, upeita kenkiä sekä pari kivaa vaatetta. Pinkki talvitakki ja upea monikäyttöinen silkkipaita sekä mekko. Marimekolta tekeaa aina kauniita ja ajattoman klassisia löytöjä.


Keskiviikkona pitkän työpäivän jälkeen olin aikalailla väsynyt, koska olin ollut lähes viisi tuntia sisäilmaongelmaisella työpaikalla enkä käynyt ollenkaan ulkoilemassa näiden viiden tunnin aikana. Tuli deja vu-ilmiö viime lukuvuodesta. Todella sairasolo. Mun on vaan pysyteltävä parakkiluokassani.
Suunnistin kumminkin Viinilinnan viinijoogaan VENNiin Helsingin keskustassa, jota ohjasi joogaguru Kylli Kukk.
Onneksi menin tunnilla, koska huomasin venytellessä joogaliikkeitä, että selkäkivut hellittivät ja olokin koheni meditoidessa. Liekö ollut paljonkin vaikutusta viinien nauttimisella joogatessa, tiedä häntä? ;D
Mutta kerrassaan hauska ja uusi kokemus. VENN tulee toteuttamaan jatkossakin viinijoogaa, olimme ns.kokeiluerä. Hyvin tyytyväisiä kokelaita.


Erittäin hyvää ajanvietettä. Viinilinnalla on muuten laajavalikoima laadukkaita ja edullisia viinejä jokaisen kukkarolle ja makunystyröille. Kannattaa siis seuraavan kerran, kun poikkeat alkomahooliputiikkiin, niin tsekata Viinilinnan juomatarjonta.

VENNistä löytyy aina myös hyvää ruokaa, niin yhdelle kuin useammallekin jaettavaksi. Jos et ole vielä poikennut Helsingissä Mikonkadulla sijaitsevassa VENNissä, niin nyt kannattaa poiketa lasilliselle tai parille!

Tänään töiden jälkeen illalla suunnistan Iceland Airin bileisiin keskustaan. Saa nähdä kuinka hauskoja hetkiä onkaan luvassa! Ainakin lennokkaita juttuja ja hyvää seuraa.

Ihanaa viikonloppua sinne ruutujen toiselle puolelle :)


 Miesmallilla on jalassaan unisexhousut.
Ja huomatkaa kerrassaan ihanan lämpöiset syksyiset värisävyt.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig