perjantai 25. tammikuuta 2013

My Birthday ♫♫ and the winner is...

                                                        kuva lainattu klik, klik.

♫♫Mä oon kuin junan alle jäänyt raato, että hyvää syntymääpäivää minä! Miten taas voikin olla jo perjantai!? On paljon helpompaa tämä elämä, kun päivä valkenee jo aamulla ja jatkuu pitkälle iltaan saakka valoisana. Tuntuu, että välillä aurinkoenergia alkaa virrata suonissa heti, kun aurinko pilkistääkin pilviverhon takaa. Tänään on mun synttärit ja niitä juhlitaan Helsingissä Salutorgetissa ja hieman tanssahdellen. Tai sitten vedän hotellissa sikeitä suokailun jälkeen, voi tätä olotilaa. 







En ole toivonut synttärilahjoja, enkä oikein kummemmin ajatellutkaan. Ehkä jotain pientä henkilökohtaista. Tai itse asiassa en tartte yhtikäs mitään! Niin ja toivon maailmaan rauhaa tietenkin! :) Sitä saa toivoa missit ja tällaiset vähän tavallista rumemmatkin tyypit. Saan mieheltäni lahjaksi LV:n laukun, jonka esittelen myöhemmin ja kummisedältäni sain lahjakortin jalkahierontaan, siis nerokasta. Oon nimittäin miettinyt sitä, että keväällä tarttes käydä jalkahoitolassa hoidattamassa käpälästään kovettumat.


                                       kuva lainattu klik,klik.

Eikö olisi vähintäänkin reilua, että kun nyt on syntymäpäiväni, joku satuolento toisi lahjoja minulle? Ihan sama olisiko se hammaskeiju vai veli venäläisen pakkasukko. Jättäisin toivelistan johonkin pikkukätyreiden helposti saataville, ja syntymäpäivänäni joku koputtaisi ovelle lahjasäkki olallaan. Kysyisi vaikka, että "Onkos täällä kiltti päivänsankari?"
Koska kaikki syntymäpäivälahja toiveeni ovat budjettirajojeni ulkopuolella, olisi hauskaa jos nämä voisi valmistaa jossain syntymäpäivämaassa ihan vain keijujen voimin! Jooko? ;D




                                                 kuva lainattu klik,klik!


Ikääntyminen on kai välttämätön paha nykyajan ihmisille. Vaikka on kiire kaikkeen muuhun, ikääntyminen pitäisi pysäyttää ja instituutiona lakkauttaa. Onhan ihan luonnotonta, että jossain roikkuu, jossain kiristää ja jossain reistaa. Vaihdetaanhan vanha(hko) tavarakin heti uuteen, ilman yritystäkään korjata tai nauttia iän tuomasta patinoitumisesta. Kertakäyttö, ja kiitos näkemiin. Kestämätöntähän tämä ajattelu on jos mitä. Ihan yhtä kestämätöntä kuin ajattelu ihmisen ikuisesta nuoruudesta. Tai anti-age hammastahnan pelastavasta voimasta. Olettekos te törmänneet tähän hammastahnaan tai johonkin muuhun yhtä huvittavaan?



Tänään iltapäivällä suuntana on Helsinki ja Educamessut sekä kulinaristinen miniloma  :) Yövyn Scandicissa mankeloiduissa lakanoissa ja sieltä säntään ensimmäisenä Stockan deliin ja ostan kalifornian sushirullia sekä cupcakeseja. Illalla herkuttelemaan Salutorgetiin, jossa illallistamme ystävättärieni kanssa. Saa nähdä kuinka jaksaa, kun on tää kuume ja angiina...


                                          kuva lainattu ,klik,klik!

Junamatkalla kotiin lauantaina illalla täytyy olla myös hyvin varustautunut eväiden osalta, menee matka paljon rattoisammin tai herkullisemmin ;) Tai siis itseasiassa menee varmaan nukkuessa. Täältä tullaan ihana Helsinki. Arki tuntuu jotenkin hyvältä, kaipaus on koteloitava, sanat kirjoitettava, autojen pysyttävä tiellä, junien raiteillaan, aamulla herättävä, päivät viikattava elämän pinoon ja suunnattava kohti uutta seikkailua. Säännöt on tehty rikottaviksi, meret ylitettäviksi ja päivät elettäviksi. Jos sanoja ei ole, musiikki kuljettaa ne luokseni.


Piirakan ohje on kaikessa yksin kertaisuudessaan tässä:

1,5dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
1tl soodaa
1dl piimää
1,5dl voisulaa/juoksevaa margariinia

Pinnalle marjoja, raparperia, hedelmiä ym. Sokeria maun mukaan.

Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää rasva ja piimä. Sekoita.

Levitä voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Lisää marjat päälle.

                                          Paista 175 asteessa n. 20-25 minuuttia.

                                Mukavaa perjantaita kaikille :)

Onko Teillä viikonloppusuunnitelmia? Tai oletteko käyneet illallisella 

                                        Salutorgetissa?


Arvonnan voittaja on  Vivi Vinna-blogin pitäjä. Laita minulle yhteystietosi kommentoimalla tätä postausta. Jätän toki yhteystietosi julkaisematta tällä sivulla :D

Ensi viikolla alkaa uusi arvonta, olkaas kuulolla! :) Enää puuttuu yksi kirjautunut lukija niin olisi myös tarjolla sisustusaiheinen arvonta!

SHARE:

12 kommenttia

  1. Paljon Onnea ja mukavia juhlia!
    -päivi-

    VastaaPoista
  2. Oikein ihanaa Syntymäpäivää ♥ toivottavasti jaksat juhlistaa tätä niin ihanaa vanhenemista :)
    Meillä vuorostaan koti sairastupana, kuopuksemme kuumeessa...
    Kaikesta huolimatta oikein mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea Syntymäpäivänäsi! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia onnentoivotuksista :) Ja minä onneton en ole edes vielä pakannutkaan ja lähtö olsii reilun kolmen tunnin kuluttua :D Olo on kyllä sellainen, ettei matkustaminen ole ensimmäinen mielessä.

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea syntymäpäivänä! <3 Hyviä juhlintoja.

    VastaaPoista
  6. Synttäri Onnittelut Kirkkonummen suunnalta! :-)

    Toivottavasti reissusi sujuu hyvin ja jaksat nauttiakin
    sairastumisesta huolimatta.

    -Kirsi-

    (tunnistatkohan kuka täällä kirjoittaa? :-)

    VastaaPoista
  7. Kiitos ja kumarrus. Kirsi, tunnistin heti kuka olet :)

    VastaaPoista
  8. Oiii, mikä iloinen ja ihana yllätys! :) Ihan huikeeta saada jotain tällaista! En oo ikinä voittanu yhdessäkään blogien arvonnoissa, tuntuu ihan mielettömältä tämä! Ilostutti ja piristytti! :) Lupailen tehdä sit blogiini enemmän kosmetiikkapostauksia! ;) Iso KIITOS! :)Ps. Jätin yhteystiedot toiseen kommenttiin siinä postauksessa.

    VastaaPoista
  9. Hei, vielä kirjoittelen, kun jäi epähuomiossa sanomatta se kaikista tärkein(liekö niin pyörälle meni pää?). Siis... Onneksi olkoon syntymäpäiviesi johdosta!!! Mukavaa ja superihanaa viikonloppua!!! :)

    VastaaPoista
  10. Miun kommentti ei nyt varmaan tullu perille, ku netti ei toiminut oikein hyvin. Taas. Mutta halusin vielä kirjoittaa, että oikein hyvää syntymäpäivää ja superihanaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  11. Kiitoksia kaikille onnittelijoille, ootte ihania :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig