maanantai 7. tammikuuta 2013

Pastaa, poppareita ja leffaa!




Kuinkas Teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin? Iltapäivällä sain yllättäen ohikulkumatkalla olleen vieraan, joka toi mukanaan valtavasti elämänviisautta, lempeyttä, lämpöä ja huolenpitoa. Olen varmaan ikuisesti äidin tyttö♥ (ennen kuin isäni kuoli, olin isintyttö♥). Ystävättäreni tulee kohta käymään ja menemme sitten meidän olkkariin leffaan, Himoshoppaaja-leffa. Olen nähnyt leffan pari kertaa aiemmin mutta aina se kolahtaa, kivaa hömppää :D Tekaisin lempparipiirakkaani Quiche Lorrainen. Niin makoisa ja se jälkimaku, joka jää suuhun on ihana. Ja huomenna maku on vielä parempi, kun piirakka on hieman vetäytynyt.

Eilen meillä syötiin pastaa. Voisin elää pelkällä pesto-mozzarella pastalla (ripauksella pekonia). Tämä versio tuorepastasta ja lisäsin mukaan hieman kurpitsansiemeniä. Väinämöisen napit aurinkokuivattutomaatti tuorejuustolla on myös yksi suosikeistani.
Savuporotuorejuustokin sopii myös oikein hyvin!



                                                   Kuva lainattu täältä.

Koska tänä iltana ei ole leffateatterissa näytöstä, niin huomen iltana  suuntaamme leffaan, Juoppohullun päiväkirja! Leffa ei paljon esittelyitä kaipaa :D Tuo ainakin hieman väriä tähän talviseen iltaan. Kaksi asiaa joita kaipaisin leffateatteriimme on poppareiden myynti ja paremmat istuimet, kiitos! Käyttekö usein leffassa vai vuokraatteko leffat kotiin? 
Ai, niin ja ajattelin "varoitella" Teitä ihanat lukijani lähestyvästä arvonnasta ;)


Ole oman elämäsi leffatähti, tulee halvemmaksi kuin leffalippu!  SOLD OUT! :)
SHARE:

4 kommenttia

  1. Me vuokrataan leffoja, juurikin tuon takia, ku teatteris on niin järkyttävän huono istua :D ja se on niin helppoa, kolmea pikkuista kun ei niin vain saa (ja viiti) hoitoon :)

    Mukavaa leffaa!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista :) Huomenna sitten vaihteenvuoksi leffateatteriin katsomaan leffaa. Leffaliput ovat aika tyyriitä, jos miettii, että koko perhe menee elokuviin. Ja kotisohvalta käsin voi välillä käydä jääkaapilla ;)

    VastaaPoista
  3. Hei, ihanan näköisiä herkkuja. Blogissani on haaste sinulle. Käyhän kurkkaamassa:)

    VastaaPoista
  4. Oih, kiitos :) Käyn kurkkimassa tänään!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig