tiistai 5. marraskuuta 2013

Arvonnan voittajattaret ja eilisen kuulumiset!




Tervetuloa uusille lukijoilleni, ihana kun olette löytäneet tienne blogiini! Toivottavasti viihdytte jatkossakin blogini lukijoina. Aluksi Design-arvonnan voittajiin! Arvottavina oli kaksi Jack Heiskasen taiteilemaa ja Suomessa valmistettua heijastinta. Sainkin vielä kolmannenkin heijastimen arvontaan, joten voittajiakin tulee olemaan kolme :)
Random number generaattori arpoi voittajat:

  Susanna Tamminen,
Eveliina Romppanen
ja 
mimon mami




Voittajat, jättäkää yhteystietonne sähköpostiini, jotta voin postittaa ihanat design-heijastimet teille parantamaan näkyvyyttä pimeällä liikkuessa!

Onnea kaikille voittajille ja uutta arvontaa pukkaa kuun lopussa, kun blogini täyttää yhden vuoden!




Sitten hieman arkisempiin asioihin eli täällä podetaan aika ärhäkkää poskiontelotulehdusta, huippaa ja väsyttää. Viime vuonna kävin poskionteloiden tähystyksessa, kamala toimenpide, kuten punkteerauskin! Toivon mukaan poskiontelopunkteeraus ja antibiootit auttavat. Olen sitkeästi töissä ja lepäilen aina välituntisin luokassani. Eilen koulullamme kävi työterveyshoitaja toisen henkilön kera tekemässä sisäilmatutkimusta. 

Luokka-avustajanikin on poskiontelotulehduksen takia saikulla, kuten myös moni oppilaanikin on jo ollut syksyn aikana. Opiskellessani yliopistolla sain niin vakavia oireita huonosta sisäilmasta, että lääkäri kirjoitti minulle todistuksen, jossa vapauduin käymästä niillä tunneilla, jotka olivat tietyssä osassa yliopistoa. Terkkarissa oli kiva nuori lääkäri ja vastaanotollekin pääsi juuri ajallaan Ei tässä nyt kuolemaa olla tekemässä vaikka vähän huippaakin, asiat voisivat olla paljon huonomminkin.

 Mutta hieman mukavampiin ajatuksiin.
Eilen illalla hieman hemmottelin itseäni ja tein pienen herkullisen iltapalan, josta ei kaloreita puuttunut :D

Ruissipseillä vuohenjuustoa ja ja vadelmahilloa ja creme fraiche-punasipuli-suolakurkku-metvurstidippiä kera kirsikkatomaatin.

Anthony Bergin namut ovat aina ostoslistalla jos matkaamme laivalle tai lentokentälle.

Yrttitee aukaisi kivasti tukkoista oloa. Hyvällä ruualla on suuri vaikutus omaan olotilaan ja mielialaan.

Helppo iltapala, paahtoleipää, jonka päälle sipaisu sinappikurkkusalaattia ja päälle kananmuna juusto seos. Uuniin 200 asteeseen noin 10-15 minuutiksi.

 
Ilta meni lepäillessä ja katsoessa Pussikaljaelokuvaa. Ajattelin mennä loppuviikosta katsastamaan uutukaisen Betoniyö- ja Diana-leffat. Betoniyössä näyttelee entinen kotikaupungin poika Jari Virman. Virman nähtiin pienessä roolissa myös suositussa Helsingin herra-sarjassa.


People wait all week for Friday, 
all year for summer,
all life for happiness.
Life is now.
Press play!

Massa kramar & önskan om en härlig vecka till dig!




SHARE:

6 kommenttia

  1. Voi mikä yllätys tämä tulee niin tarpeeseen, ihanaa. Laitan viestiä. Minulla on muuten sinulle haaste blogissani tänään :)

    VastaaPoista
  2. Pussikaljaelokuva on ihan huippu! :) Paranemista sinne!

    VastaaPoista
  3. Paranemisia sinulle! Blogissani on sinulle haaste :)

    VastaaPoista
  4. Tuo viimeinen kuva sai kyllä hymyilemään!
    -Viltsu-

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig