tiistai 12. marraskuuta 2013

Aarteita ja ostosten helmiä!

Tein viikonloppuna löytöjä netissä ja varastossamme. Tilasin alla olevan mustan mekon Zalandolta. Ja mikä tuuri kerrankin, näitä mekkoja jäi enää koossa 44. Sain viimeisen  /tai melkein viimeisen) 40 koon mekon. Olenkin etsinyt pitkään klassista mekkoa, joka menisi työvaatteena ja hieman parempanakin vaatteena. Rakastuin heti ensi silmäyksellä mekon kaulukseen ja sen siistiin mutta rentoon tyyliin.

http://www.zalando.fi

Löysin varastostamme Björn Borgin Moonbootsit, jotka olen hankkinut aikanaan Josefssonin postimyynnistä. Legendaarista! Ja mikä parasta kengät ovat miltei uudet vain pari kertaa pidetyt ja täysin unohdetut varaston hylllylle. Näillä bootseilla onkin lämpöistä tallustella talven kylmissä hetkissä.




Onko teillä jo talvikengät hankittuna? Tai oletteko tehneet joskus oikeita aarrelöytöjä omasta varastostanne?



Minusta on tullut viime vuosina maltillisempi ostaja. Ostan vain tarpeeseen ja mielellään laatua. En harrasta enää heräteostoksia. Ainakaan kovin usein :D
Minulla on muutamia vaatteita, jotka puettuani tunnen vahvaa tunnetta siitä, että olen itsevarma. Olen oppinut jo aika hyvin tunnistamaan nämä vaatteet, jotka saavat itsetuntoni nousemaan vaikka muuten olisikin huono päivä. En voisi pukea sellaista vaatetta päälleni, joka ei tuntuisi omaltani, en olisi sinut vaatteen ja itseni kanssa.


Eilen illalla kisu viestitti bloggailun päättyneeksi hyppäämällä tietokoneen eteen :D Suloisuudet!


Hankin kummitytölleni mieheni liikkeeltä Speedon pienet pinkit sandaalit, kokoa 21,5.  Hellyyttävää! Sofia-neiti aloittaa uimisen tänä talvena, joten lipokkaat tulevat tarpeeseen ja mikä parasta lipokkaiden takaosa pysyy hyvin paikallaan remmin ansiosta.


Ja myönnettäköön, että kummitäti osti itselleenkin El Naturalistan talvikengät. Omistan ennestään kahdet saman merkin kengät ja olen aivan ihastunut kenkien hyvään lestiin ja kauniisiin väreihin. El Naturalistan kengät ovat hankintahinnaltaan varsin tyyriit, mutta ne kestävät monta vuotta, kunhan niitä muistaa huoltaa. Olen jo pidempään etsinyt neulosvarrella olevia talvikenkiä. Moni ei pidä El Naturalistan tyylistä, mutta täällä Peräpohjolassa asuessa ei 15 cm korkkareilla tee yhtikäs mitään, ainakaan arjessa. Toki juhliin tulee laitettua sirommat kengät, mutta El Naturalistallakin on valikoimassaan paljon erilaisia malleja koroilla ja ilman, jokaiselle jotakin.

www.zalando.fi

Ja jos toivon vielä jotain päivän päätteeksi, niin voimia suojelusenkeleillemme!



SHARE:

6 kommenttia

  1. Mekko on ihana <3 Ja noilla saappailla varmasti tarkenee kovillakin pakkasilla. Itselläni on Merrelin lämminvuoriset saappaat oikein koville pakkasille, ovat ihan parhaat :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään myös mekosta ja kaulus antaa asuun särmää.

    Moonbootsit on ihan legendaariset, muistan kun niitä 70-luvulla sanottiin kuukengiksi ja olivat useimmilla aivan linttaan astutut (samallalailla kuin pari vuotta sitten nuorilla noi feikki Uggit)

    VastaaPoista
  3. Mekko on ihana - tuollainen menee vuosia ja monenlaisissa tilaisuuksissa. Ja kenkäostoksia harrastaa tämä Lady aina, vaikkei olisi tarviskaan;)

    VastaaPoista
  4. Onpa tosi kiva malli tuossa mekossa! Tänne pitää ehdottomasti sitten saada kuva mekosta päällä :)

    VastaaPoista
  5. mahtavat nuo karva bootsit. mieki halluun :D

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig