maanantai 25. marraskuuta 2013

Cheek - Golden Circle!


 Olin heti aamulla ysiltä lippupalvelun sivuilla ja sain Cheekin konserttiin liput parhaille paikoille eli Golden Circleen! Olin varma ettemme saa tältä paikalta lippuja, mutta niinpä saatiin, jee!!!

Lippupalvelun nettisivut kaatuivat puoli kymmenen aikoja ja huomasin, että varaus oli tehty kolmen lipun sijaan kuudesta. Nämä liput menivät kavereille, joten eivät jääneet roikkumaan turhaan torstaihin saakka. Tuttava varasi kaksi lippua ja hänellä varaus näytti kahdeksaa lippua. Eli torstaina tulee varmasti lippuja myyntiin lisää, kunhan lunastamattomat liput tulevat uudelleen myyntiin.

Oletteko menossa elokuiseen Olympiastadionin konserttiin?

 Kuva, Facebook

"Ota mallia, ota, ota mallia
tee niin kuin mä, ota mallia
kuka muu muka, kuka kuka muu muka, Cheek
luukuta!"

Täällä ollaan liekeissä!


SHARE:

8 kommenttia

 1. No huh, onneksi sait liput! Oli tosiaan ihan megayllätys, että liput menivät NOIN nopeasti, vaikka niitä toivottavasti vapautuukin myyntiin vielä myöhemmin lisää - muttei kukaan tosifani tietenkään halua jäädä sitä odottelemaan :-)

  VastaaPoista
 2. No yks tuttava harmitteli, ku liput olivat heti kättelyssä loppuneet. Hän oli soitellut vielä sinne ja siellä oli sanottu et torstaina tulee taas myyntiin :D

  VastaaPoista
 3. Onnittelut lipuista. Hyvä keikka varmasti tulossa. Aika kovassa nosteessa on Cheek!

  VastaaPoista
 4. Mäkin sain 3 lippua varattua (itselle, tytölle ja miehelleni), klikkasin lippupalvelunsivuilleheti klo 9 ja jouduin jonoon ja sain liput makseetua vähän yli kymmenen :)

  VastaaPoista
 5. Onnea lipuista, tunne tahtoisin, mtta mies kielsi menemästä.. en ymmärrä! Kadun varmasti tätä ens syksynä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurja mies :D :/ Nyt tilaat liput, miehesi on vain mustis!

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig