torstai 28. marraskuuta 2013

Muutama uusi kuvakulma, olkaa hyvä!


Kuvailin eilen kotiamme muutamasta uudesta kuvakulmasta. Kävin ystävättäreni putiikissa ja ostin ihania kukka/tuikkupurkkeja. Ihastuin purkkien kauniiseen värimaailmaan. Aion hankkia purkkeihin yrttejä vaikka pienemmät purkit menisivät kivasti myös tuikkukippoina :)

Heti alkuun erittäin "positiivinen" huomio :D En pidä tiskialtaamme pöytäpinnasta ja keittiön kaakeleista.
Asentelin eilen illalla hieman valoja kotiimme ja tänään aion poiketa valo-ostoksilla. Talven pimeyden keskellä ei vaan ole koskaan liikaa valoa.Täällä podetaan edelleen poskiontelotulehdusta ja aika tujakkaa sellaista. Olen popsinut jo kaksi antibioottikuuria ja käynyt poskiontelohuuhteluissa. Kipu on kova etenkin vasemmassa poskiontelossa. Aion suunnata seuraavaksi yksityiselle lääkäriasemalle, koska tämä sairastaminen vie voimia. Päätä särkee, sahaavaa kuumetta, iho-oireita, kipeä kurkku, väsyttää, poskionteloa särkee, ikeniä särkee, koska räkä painaa ikeniä. On raivostuttavaa olla koko ajan kipeä ja potea kipeää päätä. Ja mikä pahinta meillä kaikilla on nämä samat oireet. 

Ja kaikki tämä johtuu luokkani huonosta ilmanvaihdosta siis sisäilmaongelmasta. Luokassamme kaikki oirehtivat jollakin tavalla ja kaikilla on ylähengitystieoireita. Viime viikolla ilmaa testattiin erilaisilla aparaateilla ja tulokseksi tuli, kohtalainen ilma.  Josko saisimme uuden luokkatilan, koska kellään ei kestä terveys tässä luokassa. Kaikki alkoi siitä, kun toinen ope avautui sisäilman aiheuttamista ongelmista ja siitä vyyhti alkoi purkautua. Pystytän pihalle vaikka joukkueteltan ja lämmitän sitä kaminalla, siellä ilma kiertäisi :D


Olin eilen illala ysien vanhempainillassa ja ilta olikin oikein mukava. Otin kiitoksia vastaan usemmalta vanhemmalta. Harvoin ihmiset muistavat kehua, mutta haukkua muistetaan aina. Tämä on näitä työn huippuhetkiä, kun saa hyvää palautetta! Olen kuulema sympaattinen, empaattinen, osaava ja omaan vahvan auktoriteeti.

Munat ojennuksessa omassa kopissa. Qualyn itsekasteleva kukkaruukku ja apteekin vanha purnukka, jossa säilytän kurkkutabletteja.

Qualyn orava-kukkaruukku


1950-lukua henkivä servettiteline ja itse tehty ruusu.Keittiön nurkkauksessa on cd-kaappi, joka on yksi suosikkikaluisteistamme.


Tykkään sisustuksessa pienistä yksityiskohdista. Tällä viikolla vaihdan talvisemmat verhot vaikkei näissä nykyisissäkään ole mitään vikaa.


Sain eilen ystävätäreltäni kaikenlaista kivaa ja yksi ihanuus ovat nämä koristepähkinäoksat!

Olen Muumifani henkeen ja vereen! Odotan jo ensi vuotta, jotta uutukaiset Muumi-tuotteet tulevat myyntiin ja käyn myös katsastamassa Ateneumissa Tove Janssonin 100-vuotisjuhlavuoden näyttelyn.

Tykkään suomalaisesta designista ja kotoamme löytyykin kolme Aalto-maljakkoa ja kuusi pientä Aaltomaljaa.


Iittalan Vitriinit ovat oivatapa säilyttää koruja ja kaikkea pientä arvotavaraa. Block-valaisin on ihanista ihanin valaisin.

Täällä oli kovin talvinen maisema ennen kuin alkoi sataa vettä. Ei käy kateeksi niitä joilla on pitkä työmatka, kamala sää ajaa autoa.


Ihailin eilen mieheni liikkeellä Kuoman runo huopikkaita. Niitä on saatavana myös harmaana. Kenkien myynti on ollut huipussaan  ja valmistajalta ovat loppuneet raaka-aineet, joten jos mielit näitä huopikkaita, niin kipinkopin kauppaan hankkimaan huopikkaat itselle tai pukinkonttiin. Ei ole tiedossakaan sitä milloin valmistaja saa lisää raaka-aineita.


 Millainen sää teidän ikkunastanne avautuu tällä hetkellä?

 Tarmokasta torstaita murut!


SHARE:

3 kommenttia

  1. Tosi surkeeta sairastella kokoajan :( Parakit vaan pystyyn koulun pihalle, niitä kun on saatavana lämpimänä myös :))

    Meillä ei ole lumesta tietoa, mutta täällä MYRSKYÄÄ (puuskissa puhaltaa) taas!

    Oikein ihanaa päivää ja toivon pikaista paranemista ♥

    VastaaPoista
  2. Nyt en tiedäkään tuliko kommenttini sinulle perille asti, kun juuri kun olin sen julkaisemassa niin nettiyhteys katkesi.. Mutta joka tapauksessa, pikaista paranemista ja blogissani on sinulle jotain <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig