torstai 29. tammikuuta 2015

Voimaviikonloppu ♥

Hui!
 En muista milloin viimeksi olisin ollut yhtä väsynyt kuin viimeisen kolmen päivän aikana. Aamutreenitkään eivät voi olla syynä. Olen nyt kolmena päivänä nukahtanut kuuden aikoja illalla kahdeksi tunniksi päikkäreille. Ja siitä raahaudun pääsärkyisenä, hengitystä ahdistaa, olo on vetämätön ja entistäkin väsyneempänä melkein suoraan yöunille  sänkyyn kömpien. Liekö syynä taas sisäilmaongelmat? Oireet, joita on monella muullakin. Nyt oireet ovat vaan entistäkin vahvempana. Juu, silmä- ja poskiontelotulehdus sekä vatsaoireet voivat edelleen aika vahvasti. Toivon niin paljon, etten nyt sairastuisi pahemmin ja toivon, että kestäisin neljä viikkoa töissä ilman sairaslomaa.

Olen onneksi pystynyt treenaamaan, mutta jokin vie nyt iltaipäivisin ja iltaisin voimani. Raskaanakaan en ole. Mitä lie lopulta, mutta on iskenyt nyt kunnolla kroppaani. Vieras, joka ei ole toivottu. Kivutkin tuntuvat palaavan hetkittäin, jotka olivat jo jonkin aikaa poissa. Mutta olen kuunnellut sisintäni. Kun luotan, en horjahda polulta pois. Olen saanut tällä viikolla niin paljon iloa, että kivullekin on annettava sijansa. Sisimpäni ei ole tyhjä vaan täynnä hyviä asioita. Hyvän hippuja, minusta pidetään huolta. Arkikin voi olla juhlaa, kunhan muistaa hyvän mielen reseptin. Sydämeni sopukoissa sykkii luja luottamus. Silmät, jotka kätkevät paljon näkemiään asioitaan sisälleen, jaksavat silti uskoa ja nähdä kauneutta. Pysähdy hetkeen ja huomaat ympärilläsi hyviäkin asioita.


Mutta haluan tsempata itseäni ja muita ajattelemalla, että olen vahvempi ihminen kuin mitä luulenkaan, mutta olen lempeä itseäni kohtaan. Vastoinkäymiseni ja kivut elämässäni ovat voimistaneet minua lisää ja tehneet minusta sen, joka nyt olen. Kun tiedostan tämän niin, pystyt saavuttamaan tunteen sisäisestä rauhasta, vaikka tilanne ulkopuolellasi olisi millainen tahansa. 

Muista tämä. 

Sinä olet yllättävän vahva. Sinä kestät ja selviydyt musertumatta. Kolhuista voi jäädä jälkiä, mutta lopulta käännät tilanteen voitoksesi. Sinussa on valtava sisäinen voima, kyvyt, yksilölliset taidot ja usko tekemiseen, joka ei vaan sammu, vaikka hieman hiipuisikin ajoittain. Muista se, että olet vahva! Sinulle kaikki on mahdollista. Päätä jo heti aamulla, että valo voittaa, ole rauhallinen. Kuuntele voimabiisejä. Älä takerru pelkoosi ja omiin uskomuksiisi. Asiat tapahtuvat vaikka kuinka pelkäisit.  Keskity siihen, mitä todella haluat saavuttaa ja tee asioiden eteen töitä. Asioilla pn tapana järjestyä. Luota. 

Lakkaa hukkaamasta aikaasi elämäsi surkutteluun, vaikka välillä saakin vetää angstiin jäätelöä ja hieman synkistellä. Aina on muitakin vaihtoehtoja.  Kiitä menneisyyttäsi opeista, joita se on tarjonnut, koska muuten et olisi tässä. Mikään tilanne ei kestä ikuisesti.  Ole tyytyväinen hetkessä, älä odota liian suuria onnenkantamoisia. Luota ja ole levollinen. Tällöin asiat vain soljuvat eteenpäin omalla painollaan ja alat tuntea, kuinka rukouksiisi vastataan. Keskity hetkeen, hengitä rauhallisesti. Sulje silmäsi, avataksesi ne näkemään ympärillämme  vallitseva realistinen kauneus. 
Elä joka hetkessä. Iloa, valoa, voimaa, toiveikkuutta ja rauhaa sisimpääsi.














SHARE:

2 kommenttia

  1. Wau! Tämä oli todellinen voimakirjoitus. Joka lauseella olin mukanasi, näin on <3

    Hyvää voimaviikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen väsynyt koko ajan vaikka syön terveellisesti ja ja käyn juoksemassa....aina vaan haukottaa..

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig