sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Yhteistyö - Willa Söder

Haluan kiittää aivan aluksi vahvan kansainvälisen markkinoinnin ammattilaista Sini Koposta upeasta blogiyhteistyöstä, jonka toivon tuovan sinulle lisää juhla-asiakkaita, sisustustuotteiden ostajia ja tunnettavuutta hienolle juhlapaikallesi Willa Söderille. Sini on aiemmin työskennellyt yli 15 vuotta muodin parissa ja siitä viimeiset 8 vuotta Guess-brandin Retail Managerina. On ilo tehdä pienoista yhteistyötä vahvan ammattitaidon omaavan yrittäjän kanssa, jolla on kansainvälistä silmää nähdä asioiden kauneus ja toimivuus. Välikiitos ja kumarrus!

Willa Söder valmistuu kesällä 2015 kauniille paikalle Sipoon Söderkullaan ja paikka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita elämyksiä. Willa Söderin juhlatila toimii itsessään showroomina, kaikki tuotteet ovat myös ostettavissa. Willa Söderillä on oma sisustustuote-mallisto, joka kantaa tietenkin nimeä Willa Söder.

   Juhlatila on suunniteltu 130 hlö:lle tai tarvittaessa pienemmällekin porukalle. Pihapiirin katettu terassitila tulee antamaan mahdollisuuksia ja ilmettä mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Tila muokkautuu erinomaisesti erilaisiin juhlateemoihin. Valoisa ja valkoinen juhlatila mahdollistaa tilan muokkauksen monenlaisiin tilaisuuksiin ja teemoihin vuodenajasta riippumatta. Käytettävissä ovat mm. floristi, suunnittelu- ja somistus- ja kuvauspalvelut sekä kokki- ja tarjoilijapalvelut. Willa Söderissä on myös sauna omalla katetulla terassilla kauniine maisemineen. 

Sini ottaa buukkauksia vastaan jo nyt, olipa mielessäsi sitten esimerkiksi häät, kastejuhlat, kihlajaisjulat, synttärit, muistotilaisuus, jooga workshop, kauneuspäivät, yritystapahtumat, kuten seminaarit ja tuotelanseeraukset. Tilaisuudesta saat varmasti mieleenpainuvan laadukkaalla aamupalalla, lounaalla tai illallisella katettuna. 

Mikä upeinta Willa Söder tarjoaa myös palvelut lasten juhliin. Usein monet tuskailevat lasten juhlien lähestyessä. Moneksi muuntautuva Willa Söderin henkilökunta hoitaa lapsesi syntymäpäivä-juhlien järjestelyt puolestasi ja voit nauttia itse lasten hauskanpidosta täysin mukana. He suunnittelevat juuri sinun lapsellesi sopivan juhlamenu´n sekä paikan sisustuksen! Willa Söderissä voit järjestää myös Baby-showerit.

www.willasoder.fi -sivuilta löydät aivan ihastuttavia  sisustustuotteita!
Valikoimista löytyy mm. upeita peilejä, kynttilänjalkoja, tarjoiluvateja ja tarjoilukulhoja. Mallisto laajenee vielä kevään aikana, myös teidän toiveidenne mukaan. Tuotteet ovat käsintehtyjä. Olen laittanut tähän postaukseen kuvia muutamista tuotteista, mutta kannattaa ehdottomasti käydä Willa Söderin nettisivuilla tilaamassa ja ihailemassa muitakin kauniita tuotteita. Kukapa meistä ei haluaisi pientä ylellisyyttä ja juhlan tuntua myös arjen keskelle.


Willa Söder siis tarjoaa täydenpalvelun juhlapalvelut. Nettisivuilta löytyy muun muassa muutama Menu-ehdotus, joita voi tutkailla kotisohvalta käsin suunnitellessaan juhlia. Voit siis unohtaa itse kaiken huolehtimisen ja juhlahässäkän, joka liittyy usein juhlien  järjestämiseen. Voit keskittyä olennaiseen eli juhlimiseen, sillä Willa Söderin henkilökunta on erittäin ammattitaitoinen, ja he ottavat homman haltuun ja hoitavat kaiken ammattitaitoisesti koko juhlapäiväsi ajan. 


Sini on esittelemässä tänään Wanhassa Satamassa Mennään naimisiin!-messuilla kauniille paikalle Söderkullaan kesäksi 2015 valmistuvaa juhlapaikkaa, jossa huokuu kansainvälisen kaunis ja moderni miljöö sekä monipuolisen tasokkaat juhlapalvelut.
Löydät Willa Söderin ammattitaitoisen parivaljakon osastolta 143 - sieltä saat lisätietoa valmistuvasta juhlatilasta ja myynnissä on myös uusia näyttäviä Willa Söderin sisustustuotteita. 



Willa Söder löytyy myös Facebookissa. Käy tykkäämässä sivusta, jossa pääset seuraamaan Willa Söderin valmistumista alusta alkaen.

Varaa aika tutustumiseen

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Esittelytilaisuuksia järjestetään 2krt/kk, näistä päivistä löydät lisätietoa myös Facebook sivuilta. 

Yhteydenottolomakkeeseen muista mainita



* yhteystietosi
* tilaisuuden luonne & henkilömäärä
* ajankohta (pvm, klo)


Yhteystiedot

Willa Söder,

Taasjärventie 1
01150 Söderkulla

info@willasoder.fi
puh. 050 327 5756
www.willasoder.fi


Kaikki kuvat: Sini Koponen/Willa Söder



Tarkemmat tiedot tuotteista ja niiden hinnat löydät osoitteesta www.willasoder.fi

Itse tilasin jo nämä kaunokaiset.











Pidetään arki ja juhla kauniin toimivina ilman turhia kiireitä ja stressiä. 
Tuetaan suomalaista yrittäjyyttäja helpotetaan samalla elämäämme tarjolla olevilla laadukkailla palveluilla.


Löydetään tänäkin vuonna aikaa hyvän huomaamiselle, läheisillemme ja sopivasti myös itsellemme. Aina on aihetta juhlaan, tehdään juhlahetkistämme ikimuistoisia. Kaikki nämä asiat antavat hurjasti voimaa ja iloa arkeemme. 

Kuten Nuuskamuikkunen viisaasti toteaa, "Tämä päivä on laulun päivä. Uuden laulun, jossa on yksi osa odotusta, kaksi osaa kevätkaihoa ja loput vain hillitöntä hurmaa."


Yhteistyökumppanuudesta kiittäen,


SHARE:

2 kommenttia

  1. Olipa mahtava vinkki. <3 Söderkullaan meiltä matkaa autolla 15 minuuttia, siellä asuu iso kasa sukulaisia ja sieltä matkaa Mummin mökille 5 minuuttia, eli nyt ollaan meikäläisen kulmilla ja on ilo viedä tätä vinkkiä myös eteenpäin.

    Ja olen niin päättänyt tänään ottaa tuon Nuuskamuikkusen asenteen harteilla, antaa rään väluä vaan ja parran kasvaa, en lannistu. :)

    Iloista sunnuntaita Satu. <3

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kivalta konseptilta, täytyy pitää mielessä.

    Suloista sunnuntai-iltaa !

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig