torstai 15. tammikuuta 2015

Desigual - takillinen hyvää mieltä*

Eilen töissä sanat ja asiat soljuivat kevyen kauniisti toistensa lomaan. Hyvyyden huokaus ja pakkaslenkki, joka punasi poskeni ja kirkastivat ajatukseni. Vaikka kiire kurkisteleekin kulman takaa, niin kaiken tekemättömyyden keskellä lupauduin kävelylle ystävän kanssa. Totesin hänelle ja särkyneelle sydämelleen, että "särkyneenäkin vahvistumme kaikkein läheisimpien rakkauden läheisyydessä . Haavoittuneena täytyy antaa tilaa itselleen. On vain luotettava parempaan huomiseen, se kantaa." Sydämellisiä asioita. Rakkaimmat vierelläni. Rauha sisimmässäni. Ja illan päätteeksi tein palauttavan lenkin suklaarasialle ja takaisin. 

Olin illalla aivan naatti, villasukka olo. Jokin hentoisen hyvä kietoi minut kuitenkin pumpulinpehmeyteensä. Sisimmässäni valonhäivähdyksiä. Hiljaisuus, jonka kautta sain levähtää ja vahvistua. Sohvan syleily kutsuu ajoittain vahvasti, silloin nautin tekemättömyydestä ja tällä hetkellä poden silmätulehdusta. Tulehdus ja kirvely, joiden takia täytyy mennä jälleen lääkäriin. Kohta saanen puusilmän, koska tulehdus ei vaan lähde paranemaan. Töissä silmä kuivaa päähän ja kotona vetistää. Opetin oppilailleni kuinka lasketaan piparjuuria, eikun neliöjuuria. Yksi valitti hammassärkyä, auttoikohan hammasjuuren särkyyn neliöjuuren oppimäärä. Puupää tai puusilmä, mutta sen tiedän, että kotiin päästyäni purjehdin sohvan syleilyyn päikkäreille.

Lupasin vilauttaa teille Prahasta ostamaani Desigualin takkia. Desigualilla oli juuri sopivasti -60% alennusmyynnit, joten mukaani tarttui kahden tunikan lisäksi tämä ainakin minun silmääni miellyttävä takki. Se on aikaa kestävä, klassinen valinta, mutta samalla siinä on ripaus blingblingiä.
Desigualin takit ovat persoonallisen näköisiä, mutta normaalihintaisina varsin tyyriitä. Sen verran tyyriitä, että olen tähän saakka vain ihaillut niitä, mutta nyt alennusmyyntien aikaan ostin tämän takin. Suomessa takki maksaa alennuksen kanssa reilu 200e, itse maksoin tästä  Prahan Desigualilla 100e. Ei ollenkaan paha hinta, koska kyseessä ei ole vain yhden kevään/syksyn takki.

Ostan vaatteita ja asusteita aikalailla harvakseltaan, mutta silloin, kun ostan niin pyrin ostamaan laatua ja aivan sen takia ettei minun tarvitse ravata alvariinsa vaatekaupoissa. Näin säästän rahaa ja aikaani. Olen oppinut vuosien varrella arvostamaan kestävää laatua, niin vaatteissa, ystävyyssuhteissa kuin parisuhteessakin.
Laatu korvaa määrän.
On myös ihanaa, että minulla on näin laadukas lukijakunta kuin te ihanaiset ♥













* Hentoisen kauniita ajatuksia päivääsi *


SHARE:

11 kommenttia

  1. Paranemisia silmäsi kanssa.
    Nyt on ollut niin ihanat ilmat, vaikkakin pakkasta suht paljon. On vain pukeutumiskysymys, et ulos voi mennä. Minä olen kolaillut pihaa x2 päivittäin ja siinä olen saanut kuntosalin ja lenkin. Kaloreita kuluu kerralla noin 500, kerran teen jumpan kolailun jälkeen, niin jopa on hyvä mieli koko loppupäivän.
    Ihana takki. Olen kans ihastellut noit, mutta en osaa ostaa noin värikästä takkia. Olen perus yksvärinen ihminen 😊
    Kohtahan onkin jo viikonloppu ja huilin paikka, ihanaa loppuviikkoa!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa viikonloppua ja kiitos kauniista kommentistasi :) Tsemppiä, arkiliikunta on parasta liikuntaa!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin ihastuin ensi näkemältä takkiin :)

      Poista
  3. Takki oli loisto hankinta! Hyvä kun törmäsit aleen... Kuntoilua on kiva seurata mutta oma kärpäsen purema on hukassa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan ensi kertoja menee ladulle, lenkkipolulle tai kuntosalille niin siitä se liikuntakärpänen puraisee ;)

      Poista
  4. Kaunis takki! Vaikka laatu korvaa määrän, niin täältä sait uuden lukijan heti kun kirjoitit Desigualista, mitä oma blogini on meinannut vähän pursuilla... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa :) Desigualilla on erikoisia leikkauksia, värikkäitä ja yksilöllisiä vaatteita :)

      Poista
  5. Ompa kaunis ja todella tyylikäs takki!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig