perjantai 14. lokakuuta 2016

Buzzador:Schär gluteenittomat leivät ja keksit

Pääsin Buzzaamaan Schärin gluteenittomia leipiä ja keksejä. Sain paketin Schär Monivilja, Vital ja Classic hapantaikinaleipää sekä Biscotteja con Cioccolato ja Custard Cream gluteenittomia keksejä. Nauti hyvistä leivistä aamiaiseksi, brunssilla, lounaaksi tai välipalaksi. Ehdoton suosikkini oli monivilja ja tummaleipä. Maistelimme työkavereidemme kanssa leipiä ja päälle laitoimme savukalatahnaa, voita ja tomaatteja. Tein myös uunileipiä ja nam, mitä herkkua leivät ovatkaan! Todella suuri suositus.

 Leivät eivät ole pakasteita, joten voit nauttia leivästä suoraan ilman sulatusta tai paahtamista. Ne eivät sisällä gluteenia, vehnää, laktoosia, maitoa tai kananmunaa. Uutuudet perustuvat uuden sukupolven erittäin runsaskuituiseen hapanjuureen, joka saa leivän maistumaan aivan kuten tuore leipä suoraan uunista. Leivissä on laadukkaita ainesosia kuten kastanja-, hirssi-ja quinoa-jauhoja ja erilaisia viljoja ja siemeniä.

Schär on leiponut tuoreemman ja maukkaamman leivän, jota löytyy kolmea makua: Classic, Multigrain ja Vital. Leivät eivät ole pakasteita, joten voit nauttia leivästä suoraan ilman sulatusta tai paahtamista. Ne eivät sisällä gluteenia, vehnää, laktoosia, maitoa tai kananmunaa. Uutuudet perustuvat uuden sukupolven erittäin runsaskuituiseen hapanjuureen, joka saa leivän maistumaan aivan kuten tuore leipä suoraan uunista. Leivissä on laadukkaita ainesosia kuten kastanja-, hirssi-ja quinoa-jauhoja ja erilaisia viljoja ja siemeniä.

Olimme luulleet työkavereideni kanssa gluteenittomia tuotteita mauttomiksi, mutta ne olivatkin todella makoisia. Tulen jatkossakin ostamaan näitä leipiä.

  #Buzzschär #Gluteeniton #Buzzador

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig