tiistai 4. lokakuuta 2016

Kivuliaspäivä, unohtamatta niitä unelmia sekä hymyä*

Huomasin aamulla, että kas, kylläpä muovit vihertää! Siis hienot muovikukkani, jotka näyttävät ihan aidoilta, ja monet luulevat minua varsinaiseksi viherpeukaloksi, vaikka meillä on kyllä enemmänkin kasvien viimeisen matkanpää, hautausmaa.

Tänään on jännä- ja kivuliaspäivä. Työterveydessä käynti ja sen jälkeen hampaanpoistoon hammaslääkäriin. Joo, hankin jo jääkaappiin rahkaa, keittoja sekä pakastimeen jäätelöä. Voi kipu, tätä en olisi enää kaivannut.

Syksy se tulee ryminällä, vaikka värit luonnossa ovat jo vahvasti syksyn puolella. 
Puut pukeutuvat keltaisiin ja kahiseviin juhlamekkoihin, riisuutuvat viivytellen. Raukeus hiipii jäseniin. Syödään omenoita kantoineen. Muistellaan mennyttä kesää. Kuinka suloista olikaan nukahtaa sudenkorennon sirinään.


Harmillisesti syksyn mukana saapuvat myös sateet ja toisinaan maanantaipäivät, jolloin huonosti nukutun yön jälkeen päätä särkee ja muutenkin vähän harmittaa. Tällaisina päivinä pitää tajuta tulla suoraan töistä kaupan kautta kotiin - vaikka se tarkoittaisikin sitä, että pitää perua treffit parhaan ystävän kanssa, keittää iso kuppi teetä ja olla vaan. Tosin tänään paistaa aurinko.
Ulko-ovessamme on kyltti, jossa lukee "Muista avaimet, unelmat ja hymy". Näillä eväillä pääsee tässä harmaassa päivässä jo pitkälle
 Kannattaa hankkia Michael Monroen suunnittelema Roosa nauha, tuotto menee hyvään tarkoitukseen.


SHARE:

2 kommenttia

  1. Maanantait ovat todella voimia raastavia päiviä. Sitä kun ei ole aikaa pysähtyä, vaan on lennettävä tukka putkella. "Muista avaimet, unelmat ja hymy". Näillä eväillä pääsee todella jo pitkälle

    VastaaPoista
  2. Onpa kurjaa, kun kipuilet. Toivottavasti kivut jättävät pian sinut rauhaan.
    Syksy on kaunista aikaa, ja minusta tuntuu, että tänä syksynä elän syksyä enemänkin ilon kautta, kuin masiksessa. Mutta sateet käyvät kipuilemaan minussakin. Se ei ole kivaa.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig