keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Saatanalliset hammassäkeet ja jälkisanat*

Eilen oli hampaan poisto ja työterveyslääkärillä käynti. Lääkäri pyöritteli päätään, kun kerroin hänelle sukurasitteistani. Totesi vaan, että " on sinulla geenit". Ei kovin valoisa tulevaisuus. Ja lähete kokeisiin.

Ei mennyt tämän viikon aloitus, kuten Strömsössä. Näköjään tämä päivä osoittautui kulminaatiopisteeksi. Sitten oli äsken tämä hampaan juurien poisto. Hampaiden poisto tai juurihoito ovat suoraan saatanasta. Nyt sitten makaan pakastimesta otetun marjapussin kanssa poski poskea vasten kuin paremmatkin ystävät ja toivon veren hyytävän ilman lääkkeitä.
Lisäksi välillä on vaivannut hirvittävä jäätelönhimo. No, nyt sitä saa sitten syödä ihan luvan kanssa. Mielinmäärin. Kolme päivää pelkkiä kylmiä keittoja, jäätelöä ja rahkaa. Oujee!
Niin, ja säitten puolesta on sama olla viltin alla puoli naamaa puuduksissa. Eihän auringosta ole mitään hyötyä. Yöllä se ei paista ja päivällä näkee muutenkin .En pysty sanoinkuvailemaan sitä hermostuneisuuden ja tuskantunnetta, joka oli ennen toimeenpiteeseen menoa. Pelotti. Kipua on saanut tässä kärsiä jo tarpeeksi, miksi vielä lisää? Olin niin stressaantunut pelosta, että välillä piti muistuttaa itseään hengittämään, hoipuin hammaslääkäriin ja lähes pyörryin tutkimustuoliin. Se hampaanpoiston jälkikipu on suoraan saatanasta. Ajatuksiani ei voi oikoa, kuten hampaita. Onneksi sentään viisaudenhampaat ovat pysyneet minusta kaukana. Koputtaa puuta*Katson aamun hämäryydessä kuluneita päiviä hellyydellä.
Tähyän jo syyslomaa.
Silloin laulelen kaukana vierailla mailla.
Koleutta ja pimeyttä uhmaten.
Kylmän karkoittajina kynttilät, 
teetuokiot, viltti-illat ja kisun kehräys.

Olen miettinyt nopeasti katoavia päiviä. Sitä miten vaahterat punastuvat yhdessä yössä. Joka puolella on kelaista, punaista, oranssia ja ruskeaa. Hieman piristystä tähän kipuiluun. Vaikkakin suhtautumiseni syksyyn onkin ristiriitainen, koska vihaan kylmyyttä joka pureutuu luihin sekä ytimiin saakka. Sitä kevättä ja lämpöä odotellessa...


Mutta oli tässä päivässä jotain hyvääkin. Arabianrannan Stickdentin hammaslääkäri oli nopea toimissaan ja hoiti juurien poiston vartissa ja mä olen edelleen elossa. Hammaslääkäri pelkoni karisi lähes kokonaan. Kuola vaan valui suupielestä. 
Perustiistai!
SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig