sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Rescue-päivä, IvanaHelsingin muotinäytös ja varoituksen sanat: todella kallista kipua*


Rescue-päivä oli 8.10. klo 12-18 Helsingin Suvilahden Kattilahallissa järjestettävä eläinadoptiotapahtuma, jonka tarkoituksena oli tehdä eläinadoptiot tutuksi kaikille lemmikistä haaveileville tai muuten aiheesta kiinnostuneille, sekä kerätä varoja rescue-eläimille. Kaikki tapahtuman tuotot menivät lyhentämättömänä mukana oleville järjestöille.Päivän aikana Kattilahallissa sait kuulla kaiken mitä sinun tulee tietää eläinadoptioista. Pääsit seuraamaan Ivana Helsingin uuden malliston maailman ensi-iltaa muotinäytöksessä, jossa Suomen tunnetuimmat eläinten ystävät esittelevät Paola Suhosen suunnittelemia rescue-teemaisia vaatteita. Myös rescue-koirat pääsivät lavalle omassa muotinäytöksessään! Esiintymässä oli Hanna Pakarinen sekä Eva & Manu! Paikalla yli 20 suomalaista järjestöä, jotka hoitavat kotimaisia sekä ulkomaisia eläinadoptioita ulkomailta Suomeen sekä auttavat eläimiä kohdemaissa.Sieltä sai myös eläinlääkäreiden ja koirakouluttajien vinkkejä rescue-eläimen hankintaa suunnitteleville. 

*


Onpas ollut päivä.
Meni suunnitelmat uusiksi.

Koska hammaslääkäri ei antanut minulle antibioottikuuria, vaikka pyysin sitä hampaan poiston jälkeen varuilta kahdestikin. Valvoin viime yön kipujen kera puolinaamaa turvoksissa, mädän maku suussa, ien tulehtuneena ja kuumeessa. Soitto Mehiläiseen ja sain penisiliinikuurin tulehdukseen. Kyllä oli Mehiläisen lääkärillä ihmettelemistä. Hampaan poiston jälkeen tulisi aina antaa varulta lääkekuuri. Tiedän ainakin missä hammaslääkärissä en aio käydä laitattamassa hammasimplanttia. Eniten ärsyttää hammaslääkärin jääpäisyys, ettei voinut antaa varulta minulle lääkekuuria, vaan jouduin menemään viikonloppuna vielä erikseen yksityiselle. Ja se ei ole halpaa lystiä ja joudun kärsimään kalliisti hammaslääkärin virheestä. 
Viime yönä täällä oli oikea nurkissa vinkuva myräkkä. Yksi kovempikin puuska tuli ja silloin natisi nurkatkin talossa. Olisi ihana olla myrskyn aikaan majakassa, ihailla myrskyävää merta, pauhaavia aaltoja, jotka huuhtovat mahtavia rantakallioita.

Vaikka arjessa on kiirettä, väsyä, murhettakin, on siinä silti myös paljon onnellisia suuria ja pieniä asioita kuten läheisen lämpö, syli, katse, sateenjälkeinen raikkaus, aito ystävyys, usko, kiinnostava melodia ja pehmoinen kehräävä kisu.

Uudet syyyskukka- asetelmat, myrskylyhtyihin kynttilöitä, hyvä asento sohvalla ja huovan alla on mukava ihastella kuulasta kuutamoa ja tähtitaivasta. Tartu kiinni jokaiseen päivään, hyppää kyytiin äläkä päästä hetkiä menemään. Koska jokainen minuutti on arvokas kuin hiottu timantti, onhan tämä sentään ihana elämä. Käytiin herkuttelemassa Mayassa kaiken jälkeen . Kevyttä, mutta hyvää.
Pidetään syystuulien viuhuessa varpaat lämpiminä ja sydän myös
Otin kuvan mieheni herkullisesta annoksesta. Itse pystyin syömään vain helpommin syötävää evästä eli alkupaloja.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig