sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Arvonta: Viini- ja ruokamessujen liput, tervetuloa*

Arvon neljä (4) kappaletta lippuja Messukeskuksessa 27.-30.10.2016 pidettävään Viini- ja ruokamessuille. Samaan aikaan Messukeskuksessa on myös Kirjamessut.

Arvontaan pääset kommentoimalla upeimman ruokailumuistosi ja toimivan sähköpostiosoitteesi.

Arvonta päättyy lauantaina 22.10.2016.


Onnea arvontaan!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Varsovassa eräässä pizzeriassa sain elämäni parasta pizzaa. :)
  minkamaaria@suomi24.fi

  VastaaPoista
 2. Upein ruokailumuistoni oli, kun olin onnekas ja pääsin sisareni kanssa osallistumaan Gaijinissa sake-tastingiin. Saken maistelun ohessa meille tarjoiltiin Gaijinin herkullisia suupaloja, jotka olivat toinen toistaan herkullisempia. Kyseisen raflan hintataso on budjetilleni vähän turhan tyyris, joten kokemaani gourmet-elämystä minulla ei koskaan olisi ollut varaa kustantaa itse. Oli ihanaa päästä nauttimaan herkullisesta ruoasta sekä sakesta hyvässä seurassa!

  virtanensara ÄT gmail piste com

  VastaaPoista
 3. Chicagossa Top Chef voittajan ravintolassa parasta ruokaa. Suosittelen siis Little Goat -ravintolaa.
  ansuliini1982(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Vaikea valinta... ehkä mieleenpainuvin ravintolaruokailu on ollut Chef&Sommelierissa, palvelu mahtavaa, ruoka loistavaa ja yhtä aikaa yllättävää, menu alusta loppuun saakka harkittu viineineen. Mutta kyllä rakkaimpia ruokamuistoja ovat lapsuuteen liittyvät, makkaranpaisto nuotiolla, mökillä puutarhan antimista tehty ruoka...

  pauleceb@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kreikan lomamatkalta olen saanut parhaat ruokamuistoni. Kreikkalainen gyros pita, moussaka ja kreikkalainen salaatti ovat suurinta herkkuani :) tanja.lintunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Ehkei ruokana paras, mutta ikimuistoisia ravintolamuistoni oli kun odotin esikoistamme, ja mieheni vei minut syömään uuteen lähelle avattuun ravintolaan.
  Lohen ja bataattiranskalaisten jälkeen poika potkaisi mahassa ensimmäisen kerran niin, että tunsin sen (tuli vissiin ahdasta mahassa). Viikkoja oli melkein 25 eli oltiin odotettu jartaasti ensipotkuja :)
  Kanervak@live.com

  VastaaPoista
 7. Myönnetään heti alkuun, että saattaisin käyttää enemmän aikaa kirjamessujen puolella kuin viini- ja ruokamessuilla, mutta hyvä kombo messuille, ehdottomasti. Parhaat ruokamuistot liittyvät matkoihin, ja katuruokaan. Tuoreimpana tulee mieleen viime kesäinen sunnuntaiaamupäivä Lontoon itäisissä osissa erilaisia ruokauutuuksia (siis itselleni uusia makuja) maistellen.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti parhaat ruokamuistot on Kreikan matkoilta :) Rakastan yli kaiken välimeren ruokakulttuuria. Niin ihanat maut ja terveellistäkin vielä <3
  Suurena hyvän ruua ystävänä ja herkkusuuna toki noita ruokamuistoja on pitkä lista ja janoan uusia :)Vuoden odotetuin viikonloppu on käsillä kun on viini & ruoka-messut sekä Lakufestarit :)

  Outi Pesonen
  pesonen_outi@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa!! Parhaat ruokamuistot ovat Portugalin matkalta, jossa söin koko viikon parhaita kalaruokia ja äyriäisiä, joita olen koskaan maistanut !

  VastaaPoista
 10. Espanjassa tapas-illallinen flamencon kera :)
  ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig