torstai 27. lokakuuta 2016

Vinkkejä: Kirjamessuille ja Viini ja ruoka 2016-messuille

Kävin  tänään jo esimaistelemassa Kirjamessujen sekä Viini- ja ruoka 2016-messujen tunnelmaa.
Kirjamessuilta tein kivoja löytöjä omaan kirjahyllyyni sekä joululahjaksi. Siellä oli myytävänä myös antikvariapuolen kirjoja, kauneudenhoidon tuotteita sekä askartelutarvikkeita.

Viini ja ruoka 2016-messuilla tein herkullisia löytöjä. Ostin  Viron kojusta punajuuri- ja porkkanamehua, ranskalaisesta kojusta macaronsseja, kreikkalaisesta kojusta oliiveja ja italialaisesta kojusta ilmakuivattuakinkkua sekä juustoja. Aion käydä messuilla vielä perjantaina sekä lauantainakin. Tänään messuilla ei ollut liikaa ihmisiä ja sieltä sai kivasti otettua kuviakin.

Jos haluat päästä maistelemaan viinejä ja herkutella tapastyylisillä ruuilla Viini ja ruoka 2016-messuilla ostat viinilasin ja lipukkeita, joilla pystyt maksamaan ostamasi juomat ja syömiset. Tosin joissakin kojuissa käy myös käteinen, mutta yleisesti näillä messuilla maksetaan lipukkeilla, jotka ovat 2,50e arvoisia.
Burgerit ja suurin osa ruuista maksaa 3-4 lipuketta, viiniä saat 1-2 lipukkeella. Lipukkeita kannattaa ostaa kerralla enemmän, jotta välttyy jonottamiselta. Näille messuille ei kannata tulla kiireisenä vaan rentoutua ja viettää laatuaikaa hyvän ruuan, juoman ja ystävien parissa. Jos tulet messuille yksin, niin et ole kauaa yksin, koska näillä messuilla on aina paljon porukkaa liikenteessä.

Oli hauskaa huomata, että Mielensäpahoittajankin keittiö on löytänyt tiensä messuille. Tai voit toteuttaa viinitastingin ammattilaisen kertoessa viineistä. Kannattaa napata yhdeltä tiskiltä viiniä ja toiselta pientä purtavaa, niin perjantai-ilta soljuu kevyissä tunnelmissa.Katselin tänään messuilla pannuja ja kattiloita, sellainen saattaa huomenna tarttua mukaani kotiinviemisiksi. Huomenna muuten kannattaa mennä Kirjamessuille, koska siellä vierailee illalla Cheek jakaen nimmareita.Messuilta voit bongata suomalaista designia, tilata viinejä kotiisi, maistella ilmaisnäytteitä ja löytää edullisia kirjoja. Minulla on suuri rakkaussuhde kirjoihin ja sammuttamaton tiedonjano. Tuo kirjojen määrä oli messuilla huimaava, sivut täynnä erilaisia tarinoita. On aika etuoikeutettu olo, että osaa lukea ja kirjoittaa. Maailmassa kun kaikki eivät saa taitoa. 

Muistakaa, että Viini ja ruoka 2016-messuille pääsee vain 18-vuotta täyttäneet ja alaikäiset täysi-ikäisen seurassa.
Molemmilta messuilta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. 
Itse olen ainakin niin innoissani
Suosittelen tätä raastinlaitetta, sillä saa hyvin muun muassa raastettua valkosipulia.

 Ostin Toffeeteetä, nam!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig