maanantai 3. lokakuuta 2016

Ravintola suosituksia - kun ilta voi tuntua pieneltä lomalta*

Lauantai-iltana menimme ystäväni kanssa syömään Grande Grilliin, joka sijaitsee Aleksanterinkadulla. Hinta- ja laatusuhde ovat tässä paikassa kohdallaan. Valitsin listalta hedelmäisen Steak Saladin, johon lisänä otin vuohenjuustoa. Ja valinta osui niin nappiin, todella herkullista. 

Olisin ottanut alkupaloiksi sipulirenkaita, mutat tiedusteltuani tarjoilijalta ovatko ne ravintolassa tehtyjä vaiko pakasteita, niin jätin tilaamatta, koska sipulirenkaat olisivat olleet pakasteita. Harmi, koska sipulirenkaat ovat kuitenkin niin helppotekoisia. Jälkkäriksi tilasin amerikkalaistyyppistä porkkanakakkua sekä Ben&Jerry´s-jäätelöpalloja.
Grande Grillissä saat ernomaisia liha- ja salaattiruokia. Taustalla ei ole kova äänistä musiikkia vaan paikka on oikein aikuiseenmakuun. Siellä pystyy keskustelemaan ystävän kanssa huutamatta kovan taustamelun puuttuessa.

Loppuilta vierähti Strindbergin baarissa, jossa nautimme juustoja ja viiniä. Strindbergissä suosittelen maistelemaan alkoholitonta inkivääriolutta. Strindbergin baari on tunnelmallinen ja atmosfääri on rennon, mutta hienostuneen kodinomainen, suurien kirjahyllyjen keskellä oleva baari. Kun ilta voi tuntua pieneltä lomalta, kun saa viettää aikaa hyvässä seurassa.

Kotiin tultuani tuossa ilta puoli kymmenen aikaan olin niin väsynyt, että suihkun jälkeen menin suoraan unille. Ja kylläpä uni tekikin hyvää. Nukuin kellon ympäri, uni on todellista luksusta! Toiveita tälle viikolle: tyyntä ja tasaista – ei mitään järisyttävää, ei huippuja, ei aallonpohjia. Sellainen tasapaksu, tavallinen viikko, kiitos. 


Näen kaikkialla välillä vain sortoa ja synkkiä asioita.

Mutta haluan nähdä enemmän sydämellisiä asioita. 
Sen täytyy tarkoittaa
toivoa
Elämä on aivan liian lyhyt, syö siis ensin jälkiruokasi ;)SHARE:

3 kommenttia

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig