lauantai 1. lokakuuta 2016

Teehetki Vuittonilla - sydämellisiä hetkiä perjantaissa*

Teehetki ystävän kanssa Vuittonilla. Miljöö oli upea, tee oli hyvää ja seura myös. Eikä sovi unohtaa aasialaisia perjantaiherkkuja.
Eilen sain tärkeitä tuloksia, mielenrauhaa ja olen niistä valtavan kiitollinen vaikka tutkimukset ovatkin vielä kesken Kiitän nöyrästi Helsingin kaupungin työterveyttä. Teette upeaa työtä ihmishenkien hyväksi. Minunkin sydämeni eteen on tehty upeaa töitä.

Sitä oppii, lähes joka päivä elämästä uusia asioita ja oppii entistäkin enemmän kunnioittamaan olemassa olevia asioita. Tärkeintä on se mitä kannamme sydämessämme mukanamme, olemalla aitoja ja rehellisiä itsellemme, ei omaisuuden määrä tai suuret pihat. Henkinen rikkaus, jota ei voi ostaa rahalla. Sitä ei kaikilla ole.

Kuten eilen taas juttelin asiakkaan kanssa, niin omaisuuttamme ei laiteta meille mukaamme kuolinvaatteen taskuihin. On tämä hetki, tulevaisuus tulee aina ilman suuria suunnitelmiakin. On oltava tasapainoisen onnellinen tässä hetkessä, tulevasta ei voi koskaan tietää. On suuri kunnia saada olla tyytyväinen elämäänsä juuri nyt. En tarvitse yltiöonnellista onnea. Armo tulee osaksemme, kun oivallamme sen suuren pienen asian elämässä, elämä ei voi olla koko ajan suurta hienoa mahtipontisuutta. Se on juuri tätä suloisen rosoisen takkuilevan tyyntä myrskyn edellä elämää! 
Kiitollinen.  Vaikka välillä sitä toivoo, että pääsisi pois kaikesta. En halua turtua elämään, vaikka välillä kaikki tuntuu murtuvan.

Aurinko kurkistaa pilvenraosta, maa on yöllisestä sateesta kiiltävän musta, aurinko kurkottaa säteillään vanhaa tammea ja kultaa sen valollaan.
Kotona. Suojassa viileältä tuulelta ja syyssateilta. Lähellä tärkeimpiäni. Lepoa ja lukemista. Nautin hiljaisuudesta.Tässä hetkessä on kaikki ♡SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig