maanantai 7. marraskuuta 2016

BID & IBA 2016, kiitokset Indiedaysille*

Sain kunnian osallistua Indiedays Inspiration Dayhin sekä iltajuhlaan Indiedays Blog Awardsiin Konepajan Brunossa.
Tällä kertaa BID-tapahtumassa ruokakojuja oli vähemmän puolen vuoden takaiseen, mutta sitäkin laadukkaampaa syötävää,  yhteistyökumppaneita ja tuotteita. Ainut mitä kaipasin oli coctailpalat, nopeaa syötävää jutustelun lomassa. Juomatarjoilussakaan ei ollut valittamista, se pelasi todella hyvin ja oli ilo seurata ammattitaitoisia baarimestareita ja kokkeja työssään.
Ihastuin muute uuteen limited edition Fresitaan, mustikan makuiseen.
Päivän aikana sai seurata monia mielenkiintoisia puhujia, kaikkein mielenkiintoisin oli Pupulandia-blogin Jenni Rotosen haastattelu.

Päivä oli todella onnistunut, vuorovaikutusta. Tapasin monia tuttuja bloggareita, uusia ja vanhoja tuttavuuksia. Tällaiset tapahtumat tuovat bloggaamisen oman suuren lisämausteensa ja samalla saa tavata livenä blogituttujaan sekä testailla uusia tuotteita. Champ ja Vihreä keiju esittelivät sienituotteita ja salaatteja. 
Harmi, että olen sineisokerille allerginen. Se ainoa allergiani.

Insturmentarium luki ajateukseni, koska olen  ajatellut hankkia uudet silmälasit, joten Instumentariumissa riittää valikoimaa ja löydän varmasti mieleiset lasit. Haluan tummat pokat. Olen myös jo kehitellyt Santa Marian ja Risentan tuotteista ruokaohjeita, jotka toteutan kuluvan kahden viikon aikana. Meillä kuluu myös paljon tuoksukynttilöitä, joten Gladen ihanat tuoksut tekevät kodista ihanan tuoksuisen. Voi feikata siivonneensa ;) Vilan ja Vero Modan esille tulo BID:ssa oli iloinen ylläri, ihastuin saamaani suuree neulehuiviin ja farkkupaitaan. Ne ovat täydelliset!

Nordqvistin Keisarin morsian-juoma on todella upea, raikas ja sopii hyvin myös lantringiksi. Mun uusi suosikki!
Max Factorin mascara vaikuttaa tehokkaalta ja mikä ihanaa, saimme mukaamme Bossin uutuus tuoksun The Scent for her! Wau, ihastuin tuoksuun heti ensi tuoksaisusta lähtien.

Iltajuhlaan saavuin ystäväni Katin kanssa, jonka kanssa olemme tunteneet jo 25 vuoden ajan. Pitkä aika ja monta asiaa on kerinnyt muuttua ja monia asioita on tapahtunut näiden vuosien aikana, mutta ystävyys on säilynyt.
Oli ihana tuoda hänet uudenlaiseen tapahtumaan ja hänenkin mielestään Indiedays onnistui juhlan järjestämisessä. Tilana Konepajan Bruno oli todella kaunis ja muuntautuu moneksi.
Upeat bloggarit saivat palkintonsa, vaikkakaan suosikkini At Marias ei voittanut, mutta oli silti kärkikolmikossa. Ympärillä oli kauniita ihmisiä juhlavaatteissaan.
Juhlatunnelmaa.

Kiitokset Indiedaysille upeasta päivästä!







































IBA 2016











SHARE:

3 kommenttia

  1. Harmittaa ihan törkeästi kun en taaskaan päässyt osallistumaan :( Näyttää tosi kivalta päivältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapahtuma oli päivällä että illalla taas todella mielenkiintoine ja kiva :)
      Toivottavasti pääset vielä kutsuille!

      Poista
  2. Oli kivaa nähdä (ja löi niin tyhjää aluksi kenen kanssa juttelen!). :D

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig