sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Instrumentarium - syksyn kehystrendit*

Postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Valitsin kuvaukseen Indiedaysin Inspiration Day:ssa Instrumentariumin pisteellä Pariisin-osaston Stella McCartneyn kehykset. Aion joulukuussa hankkia uudet silmälasit, mustilla kehyksillä ja neliön malliset. Instrun pisteeltä sai hyviä vinkkejä tulevaa hankintaa varten. Tiedän jo tarkkaan millaiset lasit keikkuvat pian nenälläni. En ole edes harkinnut silmäleikkaukseen menemistä, koska silmälasit ovat osa identiteettiäni, jokapäiväiset ystävät. Kun omistaa useammat silmälasit, voi niitä vaihdella eri asujen kanssa sujuvasti. Uudesta Insturmentariumin TrendWalk-mallistosta minua puhuttelivat eniten Pariisin kehykset vaikkakaan Lontookaan ei ollut yhtään huonompi vaihtoehdoiltaan.

Trend Walk avaa silmät trendien maailmaan. Se on blogimainen sivusto, jolla voit seurata uusimpia muotitrendejä silmälaseista vaatteisiin. Minua eniten puhutteli kirjoitus, jossa puhuttiin 
5 kertaa silmälasimalli, joka ei koskaan mene pois muodista.
Postaukseen pääset tästä linkistä.

Kirjoituksessa todetaankin seuraavanlaisesti:
"Kissansilmänmalliset silmälasikehykset ovat klassikot. Ne ovat naiselliset ja näyttävät, eivätkä ne  mene koskaan pois muodista. Nyt ne kuitenkin trendaavat hieman voimakkaammin kuin normaalisti".
Olen tästä aivan samaa mieltä ja kuten kuvistakin näette, niin nenälläni keikkuvat ikiklassikot, kissansilmänmalliset lasit Stella McCartneylta. Muotiklassikot kiertävät aina takaisin ja mitään ei pitäisi heittää pois, koska joskus se out-juttu on taas in.Instrumentariumin syksyn 2016 kehystrendit ovat naisellisen kauniita ja aikaa kestäviä. Voit ihastella uutuuskehyksiä enemmän täällä. 
Tykästyin kehystrendeistä eniten Merihenkisyyteen ja Luxury Comfortiin. 

"Luxury Comfort on arjen luksusta, joka on jatkumoa muodikkaalle sporttisuudelle. Luksusta on ylellinen olo, ei vain ulkonäkö. Mukavuutta ryhdittää ripaus glitteriä".
Tämän trendin ympärille sopisi erinomaisesti seuraavanlainen tyyli ja asut sekä Instrumentariumin syksyn 2016 malliston Enzzo-lasit.

Kipin kapin Instrumentariumiin, hakemaan piristystä kaamoksen keskelle. Värien loistoa ja hyvää näkyvyyttä!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig