maanantai 28. marraskuuta 2016

Pikkujoulut, ravintolavinkki ja kutsu julkkis bailaamaan!

Viikonloppu oli huikea! Onnistunut. Täynnä naurua, laulua ja iloa.
Korkkarit olivat katossa pari päivää.
Piipahdin perjantaina Marimekon Black Fridayssa ja mukaani lähti monikäyttöinen harmaan värinen paksuneule. Se taipuu kaulahuiviksi tai ponchoksi. Ja vielä, kun se oli alessa, niin se täytyi hankkia. Ajaton, joka ei mene koskaan pois muodista.
Hyvä hankinta tällaiselle vilukissalle.

Perjantaina pidimme koulumme pikkujoulut, joka oli menestys! 
Oli uuden Opsin mukainen Jätevedenpuhdistamo osallistujia aktivisoiva näytelmä ja mun sekä toisen pikkujoulutiimiläisen kanssa järjestetty pikkujoulu. Oli ihana saada halauksia ja suurta kiitosta onnistumisestamme. Yllätimme työkaverit täysin.

Tilasimme ruuat Käpylässä sijaitsevasta Cafe Soseesta.
Ruoka oli taivaallisen hyvää, kaikki olivat enemmän kuin tyytyväisiä. Ruuat toimitettiin meille suoraan juhlapaikalle ja kaikki sujui ongelmitta.
Poiketkaa Cafe Soseessa ruokailemassa tai tilatkaa ruuat kutsuille.
Tilasin myös käpyläläisen näyttelijä Juha Veijosen joulupukiksi ja lopulta hän tuli keskuuteemme siviiliasusteessa. Kutsu julkkis bailaamaan ja bileet ovat taattua laatua!

Juhlat jatkuivat vielä lauantainakin ja pidimme hauskaa tanssilattialla pyörähdellen. On ollut kiva löytää sielunsiskoja, eletään hetkessä ja löydetään aikaa irtiotoille.

Olen marinoitunut viikonlopun aikana alkoholissa, erinomaisessa seurassa ja hyvässä ruuassa. Sieluani on suittu kaikella hyvällä. On ollut paljon hyvää hyvässä. Olen ollut pakahtua onnesta, niin hyviä hetkiä. Lauantaina yö tanssittiin sunnuntaiksi. Tällaiset hetket kantavat arjen ylitse. Hetki luksusta ja suurta iloa. 
Irtiottoja.

Lastenohjelmia uhmaten vaihdoin eilen aamulla tv-kanavan jumalanpalvelukseen - ihan vaan kuullakseni tutun ja mielestäni niin kauniin Hoosiannan. Kannatti. Miten jostain laulusta voikin tulla niin jouluinen olo, vaikken nykyään enää joulua juhlikaan. Se on päivä muiden joukossa. Monikaan ei ole jouluna asuan ytimessä vaan hukkuvat materian ja kiireen alle.

Tuntui kuin olisin pikkutyttönä lapsuuskodissani - rauhallinen sunnuntaiaamu, hoosianna ja ensimmäinen adventtikynttilä. Laittelin keittiön pöydälle lasikuvun alle pienet led-valot. Kiva hipsiä yöllä kodissa, kun keittiössäkin on pientä valoa. Parvekkeen tunnelmavalot loistavat kivasti sisällekin. Aina on pyrittävä valoa kohti. 

Nyt on aika aloittaa todenteolla kuntoilu. Viikon kuluttua alkaa uusi juttu ja uudet kuviot, odotan sitä niin innolla. Tuloksia on luvassa ja hyvinkin pikaisesti. Treenaamisesta saa adrenaliinia ja kun kerrankin olen suht terve, niin omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa. Juhlaa, itsestään huolehtimista ja hyvän mielen hyrinää. Eikä lähestyvä joulukaan haittaa, herkutella voi pienessä määrin. Onneksi en ole suuri suklaankuluttaja, joten kaupoissa notkuvat suklaapinot eivät hetkauta minua. Kun itsestään pitää huolta, jaksaa arjen vastoinkäymisetkin selättää paremmin. Kokonaisvaltaista.

Pidetään sydän lämpöisenä talvituultan viuhuessa!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Mahti viikonloppu teillä ollut! Täälläkin olen ajatellut tammikuussa, alkaa käymään salilla. Joulun ajan saa vielä herkutella. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkujoulut olivat niin menestys, että toivoivat meidän järjestävän vielä pikkujoulujen jatkopartytkin ennen joululomaa 😁

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig