torstai 24. marraskuuta 2016

Choko Night - Goodio, TwistBe & Hotel F6


Hotel F6, Goodion ja TwistBe hyvän mielen suklaailtamissa kera ystävän ♡
Tänään ja tässä, kulkee myötäisen tuulen reitti. Kaamos. Meren kuiskaukset. Runoja ja suklaata. Täydenkuun yöt, tunnelmallisia kynttiläiltoja ja paksu toppatakki. Ohuet ajatukset ja onni rinnassa ♡

Illan aikana pääsimme maistelemaan suklaata, kuuntelemaan tarinaa Goodiosta ja hyväntekeväisyyttäkin oli tiedossa. Lisäksi osallistujille oli luvassa huikeita tarjouksia suklaan ja pikkujoulumeikkien tiimoilta! Twiste Be:llä oli tarjolla erilaista luonnonkosmetiikkaa. "TwistBe on Helsingin keskustassa sijaitseva kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittynyt myymälä. Olemme erikoistuneet myymään korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat turvallisia, eivätkä sisällä haitallisia kehoa kuormittavia kemikaaleja. Tuotteemme ovat luomua, luonnollisista aineista tehtyjä tai villeinä kasvaneista raaka-aineista valmistettuja. Löydät valikoimastamme kosmetiikkaa, meikkejä, kodinhoidontuotteita, kirjallisuutta ja ruokaa. Tuotteita löytyy niin miehille, naisille kuin lapsille.  

Myymälässämme on myös pieni take-away kahvila, josta saat mm. vihermehuja, erittäin täyttäviä ravintoneuvojan suunnittelemia lounassalaatteja, sekä terveellisiä välipaloja. Vihermehut ovat helppo ja herkullinen tapa lisätä ruokavalioon supervihreitä kasviksia, nopeasti imeytyvässä muodossa. Lounassalaateissamme puolestaan on puoli kiloa kasviksia, joten saat suositellun päiväannoksen kasviksia yhdeltä aterialta!"
Hyväntekeväisyyskohteeksi tilaisuuteen oli valittu Tunna Milonoffin ja Riku Rantalan luotsaama Start-Up Refugee yhdistys. Yhdistys tuottaa maahanmuuttajien palveluja ja tuloksena on mm. kuvissa näkyviä upeita hopeakoruja. 

Hotelli F6 alabaarissa Runarissa oli todella tunnelmallista ja suosittelenkin tätä paikkaa tunnelmallisuutensa takia.
Ajattelin testata Hotelli F6 konkreettisesti ystäväni kanssa yöpymällä siellä. Sijainti on hotellissa ainakin aivan huippu Fabianinkadulla. Vaikka asuu Helsingissä voi täällä silti olla kuin turisti. Katsella kaupunkia uusin silmin ja ihmetellä kadunkulmia, koska aina löytyy jotain uutta ja jännää.

Goodiosta lisätietoa.
Twist Be lisätietoa. Ostin TwistBe:lta parit huulipunat. Aivan ihastuttavia sävyjä ja huulipunat ovat pitkäkestoisia.


 TwistBe #pusuhuulet


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig