maanantai 14. marraskuuta 2016

Meidän viikonloppu-messut lyhyesti

Viime viikon torstaista sunnuntaihin oli Messukeskuksessa yhdet parhaimmista messuista, Meidän viikonloppuMeidän viikonloppu tarjoaa elämyksiä koko perheelle: ELMA, Metsä, Kädentaito, Lemmikki, OutletExpo ja 55plus.
Kävin messuilla kolmena päivänä ja siellä oli mielettömän hyvä fiilis. Olin viimeksi viime keväänä Meidän viikonloppu-messuilla ja nyt ne olivat entistäkin paremmat. Seuraavan kerran Meidän viikonloppu on taas ensi keväänä.

Tykkään todella paljon entisenä maalaiskylän tyttönä kotieläimistä ja tunsin oloni todella kotoisaksi Elmamessuilla, Löysin myös joululahjat ja löytyihän sieltä muutamat ihanat jutut kotiin, kuten Sisustuspallobaarista tunnelmavalot kotiin ja parvekkeelle, viidet kengät (kun halvalla sain, yhdet Eccot ja neljät 10-15 euron kengät). Teakkeri Oy:llä oli ehdottomasti kaunein myntiständi, viimeisen päälle laitettu ja todella mielenkiintoisia tuotteita. Ostin kauniissa puurasiassa olevan keramiikkaveneen, joka sopii todella hyvin ruokien tarjoiluun.

Messuilla oli tarjolla ruokanäytöksiä paikalla olevien tuottajien elintarvikkeista ja ostamalla messujen tuotteita tuki samalla pienyrittäjiä. Olen todella tyytyväinen messujen tarjontaan. Suosikkini messuista ovat juuri Meidän viikonloppumessut, Matkamessut ja Viini-ja ruokamessut sekä kirjamessut.
Messuilta tekee aina hyviä löytöjä ja itse laitan osan tavaroista ns.lahjakaappiin, joten minulla on yllättävien tilanteiden varalle aina valmiina lahja.

Finlaysonilta ostin tarjouksesta parit Muumi pussilakanat ja aluslakanan. Maybellineltä meikkejä, Rosebudilta ja Booky.fi edullisia kirjoja, Kujalan tilalta makoisaa jauhelihaa ja savukalaa sekä kisuille ruokaa Lemmikkimessuilta. Sekä löysin miehelleni joululahjan DNA:n kojusta, iPadin edullisesti. Niin ja tulihan sieltä ostettua kaikkea muutakin tarpeellista :D
Nyt joulu voi tulla, kun lahjat on hankittu. Olemme pitäneet perheeni kanssa vuosien ajan perinnettä, jossa annamme toisillemme yhden tai korkeintaan kaksi lahjaa. Muistamme toisiamme muulloinkin kuin vaan jouluna ja annamme laatulahjoja, vain tarpeellista. Joulusta en muuten välitä, mutta rakastan jouluruokaa, lahjojen antamista ja sitä fiilistä, joka joulusta huokuu.
En niin välitä lahjojen saamisesta, mutta niitä on kiva paketoida ja tuottaa hyvää mieltä läheisilleen.

Elmamessuilla sai tutustua kotieläimiin, niin suuriin kuin pieniinkin. Aina vuohista ja lehmistä kissoihin ja koiriin. Myös Elma-areenalla oli mielenkiintoisia esityksiä, joita oli hauska seurata. Ehdottomat suosikkini olivat Alpakka agilitykisa ja lammaskoirien näytösesitys.

Marraskuussa on jokaiselle viikonlopulle ja muutamalle arkiviikon illallekin jotain kivaa odotettavaa ja nähtävää. Sitä jaksaa paremmin arjen harmautta ja pitkiä työpäiviä, kun tietää, että on mukavaa odotettavaa.


Tukekaamme kansantaloutta! Ostettiin kuudet kengät. Terveisin, Tuhatjalkaiset


SaTe Herkkutuotteen makoisia tuotoksia Jämsästä

Teakkeri Oy:llä oli ehdottomasti kaunein myyntipiste ja mukaan lähtikin Sea Art Collectionista tarjoiluvadiksi tuo ihana vene. Se oli pakattu upeaan puurasiaan ja mukana tuli ohje ja maustepussi sekä airo, joka toimii hyvin voiveitsenä. Jos meillä olisi sauna, niin olisin ostanut kiukaan yläpuolelle laitettavan keraamisen laivan, joka pudottaa vettä hiljalleen kiukaalle. Toki tämä kaunis laiva sopii hyvin myös tarjoiluunkin. Sisälle komentosillalle tuikku ja esimerkiksi joulutarjottavia kulho-osaan.

Meri edustaa minulle muuttuvaa maisemaa, mutta myös kodikasta turvaa. Se on niin kaunis myrkyisenä ja tyynenä. Siksi rakastan meriaiheisia tavaroita.

Teakkeri Oy:n sivuille pääset tästä.
Facebook-sivuille pääset tästä.

Mukelon Mestan Kukko ja Lahja/Maarit Korvenoja

 Hailuodossa sijaitsevan  Kujalan tilan tuotteet ovat erinomaisia, suosittelen!

Hevosenkengän takoja
Työkaverin suloinen porokoirakin oli näytöskoirana.


SHARE:

1 kommentti

  1. Tuollahan on ollut ihan kaikkea :) Ihanilta näyttää nuo kaikki joulujutut, olisi kannattanut käydä.

    Kivaa viikkoa !

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig