tiistai 29. marraskuuta 2016

Instrumentarium & 1e kehyskampanja

Postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa. 

Instrumentariumissa on tällä hetkellä huikea 1e kehyskampanja eli kaikki kehykset ovat vähintään -50%. Tarjouskehysten valikoima on niin monipuolinen, että sieltä löytyy varmasti jokaiselle sopivat kehykset.

Löysin Helsingin Aleksanterinkadun liikkeen valikoimasta kahdet kivat 1 euron silmälasit. Kehykset olivat Calvin Kleinin ja 5th Avenuen kehykset. Mutta eniten tykästyin kuvia katseltuani 5th Avenuen kehyksiin, siinä muoto on paljon kauniimpi ja sopii paremmin kasvoilleni. Minulla on ollut aiemminkin tummia silmälasinkehyksiä ja aion palata taas värikkäämpien kehysten jälkeen tummempaan sävyyn. Ja mitä sitä hyvää mallia vaihtamaan. Näköjään kasvoilleni sopivat parhaiten juuri tämänmalliset kehykset.


Minulle silmälasit ovat osa identiteettiäni ja minulta löytyy aina vähintään kahdet silmälasit, joita voin vaihdella eri asujen mukaan. Silmälasit ovat kuin korut ja oikealla hoidolla ne kestävät pitkään.
Hankin edelliset silmälasini Instrumentariumilta keväällä ja nyt on aika ostaa uudet, tummilla kehyksillä. Olen saanut Instrumentariumissa aina asiantuntavan ystävällistä palvelua ja hinnat ovat siellä aina kohdillaan. 
Ainakin me naiset katselemme omaa kuvaamme  peileistä  ja peilikuvalle hymyillään ystävällisesti. Silmälaseilla on aivan selvästi itsetuntoamme nostattava vaikutus. Voit muuttua aivan toisen näköiseksi ja toiseen rooliin silmälasien avulla. 

Olen omistanut silmälasit yksitoistavuotiaasta saakka ja silmälasit ovatkin luonnollinen osa minua. Parhaat ystäväni. 
Siksi aionkin tarttua nyt tähän Instrumentariumin edulliseen kampanjaan ja saan kauniit lasit nenälleni keikkumaan parissa viikossa, tuomaan piristystä kaamoksen keskelle. Kannattaa käydä kokeilemassa Instrumentariumissa asiantuntevan myyjän opastuksella uusia kehyksiä. Lasit, jotka haluat pitää päässäsi niin kotona kuin juhlissakin. Ja voihan lasit ostaa ilman vahvuuksiakin, imagolaseiksi!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig