maanantai 30. huhtikuuta 2018

Vinkki: BeAlive Health Club tehokas Entsyymiterapia

Olin perjantaina BeAlive Health Clubilla Beauty After Workissa ja olin onnettaren suosikki voittamalla DMK Enzyme Therapy- hoidon. Tämä hoitomuoto on kaikista tehokkain hoito poistamaan kuollutta solukkoa ihon kerroksista. Hoito auttaa kiinteyttämään ihoa asteittain samalla poistaen epäpuhtauksia käänteisen osmoosin avulla ja parantaen homeostaasin tasapainoa. Lopputuloksena iho voimistuu, sävy tasoittuu ja ihon terveys kehittyy. DMK Enzyme-naamiot voimistavat ihoa sekä auttavat parantamaan ihon ongelmia kuten atooppista ihoa, ärsytystä, aknea ja ruusufinniä. Hoidon yhteydessä saat rentouttavan käsi- ja jalkahieronnan toiveidesi mukaan.DMK Entsyymiterapia on ollut ehdottomasti kaikkein tehokkain ihonhoitomuoto, jossa olen tähän mennessä käynyt. Varasin jo kesäkuulle uuden ajan, koska haluan että voin paremmin myös ulkoisesti. 
Tunsin hoidon aikana, kuinka aine kovettui pikkuhiljaa kasvoilleni, en pystynyt puhumaan tai liikuttelemana kasvojeni lihaksia. Kasvot olivat kuin kiveä, tunsin sydämenlyönnit ja verenvirtaamisen kasvoissani. Aivan huima kokemus!
Lopputulos oli todella hehkuvan kaunis ja puhdas iho.
Hoidon kesto on puolitoista tuntia. 
Siihen olisi hyvä yhdistää myös tehokas Hydra Facial-ihonhoitomenetelmä. 
Se on ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava hoitosarja. HydraFacial- hoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii ihoa, puhdistaa tehokkaasti ihon musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.
Laite puhdistaa tehokkaalla alipaineimulla kuolleen ihosolukon, lian sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Hoitoon on mahdollista lisätä tehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille sekä on ajankäytöllisesti erittäin tehokas. HydraFacial-hoitoon tulevia toivotaan saapuvan paikalle n.10 minuuttia ennen varattua aikaa esitietolomakkeen täyttämiseksi.

Kannattaa myös hankkia ihonhoidon kotihoitotuotteet samalla kerralla, kun käy kasvohoidossa.Oman hoitosi pääset varaamaan täältä.

Anna hyvinvointilahja itsellesi tai äidille äitienpäivälahjaksi.


Alla oleva kuva on Hydra Facial-hoitomenetelmästä.
Huomaa säiliössä olevat ihon epäpuhtaudet.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig