tiistai 3. huhtikuuta 2018

Pääsiäisherkkuja & Lasson kuohujuoma suositus *

Pääsiäisenä tein Anton&Antonin ruokakassin aineksista pääsiäisherkkuja, joista ehdoton suosikkini oli turskanseläke kera keväisen viherrisoton. Juomaksi tarjoilin alkoholitonta Lasson 1st Winner kuohujuomaa, jota saa hyvinvarustetuista K- ja S-ryhmien kaupoista.

Ensimmäinen pääsiäisateria oli marokkolaisittain maustettua pitkään haudutettua karitsanpotkaa, keväinen helmiäiscouscous-parsasalaatti, paahdetuilla manteleilla sekä appelsiini-labnehkastike. Jälkkäriksi perinteistä pashaa valkosuklaalakritsipalloilla ja kultapuuterilla ♡


Toiseen pääsiäisateriaan kuului

Turskanseläke sitruunavoikastikkeessa, valkosipulivaahto ja vihreä kevätrisotto. Jälkkäriksi oli suklaamoussea mango-passionhedelmillä ja kultapuuterilla.


Hyvä ruoka kuuluu juhliin, kuten myös arkeenkin. Kun ruuan tarjoilee kauniilta astialta, niin arkinen makaronilaatikkokin saa uuden ilmeen. Keväässä saa näkyä värit ja kattaukseen monipuolisuus. onhan kevät valon ja vehreyden aikaa. Vaikka tällä hetkellä ulkona vallitseekin lumikausi. Mutta sieltä se kevät tulee, aikanaan.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig