keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Kivuton elämä: Cryo-Fit Huippukylmähoito

Minun piti kirjoittaa tänään aivan toisesta aiheesta, mutta kivuton olo pakotti minut kirjoittamaan eilisestä huippukylmähoidosta Pasilan Cryo-Fitillä.

Cryo-Fitin studiolla Pasilassa on huippukylmähoito mahdollisuus.
Olen kärsinyt marraskuusta saakka työtapaturmaisen nivelsiteiden katkeamisen jälkeen erilaisista kiputiloista lihaksissa ja nivelissä. Viime aikoina kivut ovat hallinneet enemmän elämään ja kipuhan vie valtavasti voimia, joten päätin kokeilla rohkeasti uutta hoitomuotoa. Kokeilin lääkkeetöntä ja nopeaa apua lupaavaa huippukylmähoitoa. Seisoin alusvaatteisillani, sukat ja tossukat jalassa 3 minuuttia noin 140 asteen kylmyydessä, heilutellen hieman jalkojani ja nautiskellen kylmyyden tuomasta hyvästä olosta kehossani. Heti hoidon jälkeen ihossa oli todella hyvä olo, virkistynyt fiilis ja huomasin välittömästi kivun lakanneen.


Huippukylmähoito tehostaa myös kollageenin tuotantoa, puhdistaa ihoa ja parantaa verenkiertoa. Tämän lisäksi aineenvaihdunta vilkastuu joten kylmähoito on myös tehokas tukikeino painonhallintaan.
Kannattaa ehdottomasti mennä kokeilemaan Huippukylmähoitoa kipuihin, voin luvata, että saat avun kipuihisi ja palaudut treeneistäkin nopeammin. Huippukylmähoitoa suositellaan käytettävän 2-3 kertaa, jotta saadaan tuloksia, mutta itse huomasin jo ensimmäisen kerran jälkeen kivuttoman olotilan.
Aion mennä perjantaina uudelleen Huippukkylmähoitoon, haluan voida paremmin, kivuttomammin. Kivuton elämä on paljon antoisampaa kuin kivun kanssa eläminen.Mikä on huippukylmähoito?

Huippukylmähoito on yhden hengen kabiini, jossa lämpötila lasketaan jopa -140 asteeseen nestemäisen typen avulla.

Miten se toimii?

Cryo -kylmähoito on yhden hengen kaappi, jossa seistään niin, että pään alue jää kaapin ulkopuolelle. Kaappi jäähdytetään nestemäisen typen avulla, jolloin lämpötila laskee -120C jopa -140C asteeseen sekunneissa. Käyttö on lyhytkestoista, kylmähoidossa viihdytään 1 – 3 minuuttia.

Miten hyödyn kylmähoidosta?

Kylmähoito lievittää tulehdustiloja kehossa, auttaa lihas- ja nivelkipuihin sekä ennaltaehkäisee ja hoitaa iho-ongelmia. Se myös vapauttaa kehossa endorfiineja, jotka takaavat hyvän olon tunteen ja hoidon jälkeen saavutat uudenlaiset energiatasot. Tämän lisäksi huippukylmähoito auttaa myös parantamaan aineenvaihduntaa ja tehostamaan kehon omaa vastustuskykyä. Laitteen käytön jälkeen keho polttaa jopa 700 Kcal palauttaessaan kehon omaan lämpötilaan, joten laitteen käyttö toimii myös painonpudotuksen tukemisessa.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii erinomaisesti kaikenikäisille perus terveille henkilöille.
Kylmähoitoa käytetään laajasti eri sairauksien hoitoon (mm. reuma, psoriasis, ja urheiluvammat). Monet maailmanluokan urheilijat vannovat kylmähoidon nimeen, Cryo-hoitojen vannoutuneiksi käyttäjiksi lukeutuvat mm. Cristiano Ronaldo, Floyd Mayweather, Lebron James ja Kobe Bryant.Yhteystiedot:
info@cryo-fit.fi
0407141266
Esterinportti 2, Helsinki
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig