perjantai 6. huhtikuuta 2018

Cryo-Fit - Mielen ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Testasin viime viikolla Pasilassa olevan Cryo-Fitin Bodyshape Alipainetreenauksen infrapunalla.
Puoli tuntia kestävä treeni oli todella tehokas. Olin jo vartin kuluttua hiestä märkänä ja puoli tuntisen kävelymatolla kävelyn jälkeen tuntui todellakin siltä, että olin treenannut. Treenin alussa sai valita nopeuden ja sen millaisen treenin haluaa toteuttaa. Valitsin rasvanpolttotreenin ja treenatessa mäkivastus nousi juoksumatolla kävellessä ja 40 asteen lämpö lämmitti alakroppaani. Treenit eivät olleet kumminkaan liian rankat vaan olin loppupäivän ajan vielä hyvinkin energinen. Minulle kokonaisvaltainen hyvinvointi on todella tärkeää ja pidän hikiliikunnasta. On myös tärkeää, että kohteessa on asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta, kuten on Cryo-Fitin studiolla.


Ensimmäinen kerta on aina kokeiluluonteinen alipainetreenaukseen ja sen saa maksutta, joten kannattaa ainakin kokeilla tätä huipputehokasta treenimuotoa. Siitä voi löytyä jopa uusi treenimuoto tai hyvä tukimuoto muun treenin ohella. Minulle Cryo-Fitin palvelut toimivat hyvänä muiden treenien tukimuotona. Hintakin on edullinen moniin muihin samantyyppisiin hoitoihin verrattuna.

Kannattaa seurata Instagramissa satumkirjavainen, niin voit tsekata treenit ensi tiistaina ja perjantaina!Bodyshape alipainetreenauksessa infrapunan lämpö tunkeutuu ihon syvyyteen puhdistaen kehoa. Kävellessä laitteella hikoilu tehostuu jopa kolminkertaisesti, haitalliset kuona-aineet poistuvat kehosta hien mukana, tämä aikaansaa puhtaan ja terveen tuntuisen ihon samalla tehostaen rasvan polttoa ongelma-alueilta. Infrapunan tuloksena on parempi verenkierto, parempi solujen hapensaanti sekä korkeampi energiataso. Mukaan tarvitsee vain urheiluvaatteet, sisätossut, hikipyyhkeen, ja vesipullon.


Innostuin niin tästä tehokkaasta treenimuodosta, joka ei vaadi liikaa aikaa,että palaan Cryo-fitin studiolle ensi viikolla uudelleen. Silloin testaan mm. CRYO -huippukylmähoidon.                                       Cryo-huippukylmähoito

"Huippukylmähoito on yhden hengen kabiini, jossa lämpötila lasketaan jopa -140C asteeseen. Sitä käytetään laajasti eri sairauksien hoitoon (mm. reuma, psoriasis, ja urheiluvammat). Monet maailmanluokan urheilijat vannovat kylmähoidon nimeen. Cryo-hoitojen vannoutuneiksi käyttäjiksi lukeutuvat mm. Cristiano Ronaldo, Floyd Mayweather, Lebron James ja Kobe Bryant. Huippukylmähoitoon mennään alusvaatteissa tai uimapuvussa (mahdollisimman vähissä vaatteissa). Meiltä saat kylpytakin, tossut ja sukat."
Tarjolla on myös Roll -Hierontarulla -hoitoja."Roll on itseohjeistava, helppokäyttöinen laite, joka hieroo ihoa pyörivän rullan ja värähdysten avulla. Hierontarullan hyödyt ovat aineenvaihdunnan parantaminen, ihon kimmoisuuden lisääminen sekä ihon hyvinvoinnin parantaminen. Tuotteen käyttöön on helppo ohjeistaa, ja sillä pystyy suunnittelemaan itselleen tehokkaita lihaksia palauttavia ohjelmia. Suosittelemme ihonmyötäisiä vaatteita, urheiluvaatteet tai kevyt kerros vaatetta. "


                        Oman aikasi pääset varaamaan tästä.

  Täältä löydät kysytyimmät kysymykset liittyen Cryo-Fitin hoitoihin.


info@cryo-fit.fi 
+358 40 714 1266Esterinportti 2 Helsinki


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig