lauantai 28. huhtikuuta 2018

Prisman & Ivana Helsingin muotinäytös - Minut itseni kanssa

Prisman ja Mellakka Helsingin järjestämä muotinäytös Löylyssä oli upea, siinä oli teemana Minut itseni kanssa, jossa oli Ivana Helsingin Paola Suhosen Prismalle suunnittelemia vaatteita.


Itse paikka Löyly jo oli jo upea puitteineen ja toinen toistaan näyttävämmät mallit esittelivät kesän luomuksia. Tästä linkistä löydät lisätietoa upeasta kampanjasta ja voit tsekata julkkisten videoterveiset.

"Jokainen meistä pelkää epäonnistumista, sitä ettei kelpaa. Tietyt vaatteet, hallittu olemus, oikeat sanat – annamme ulkomaailman määrittää meidät. Nyt on aika jättää epävarmuus taakse. Olla minut itsensä kanssa ja antaa sen näkyä.
Kuljetko sinä ylpeästi pää pystyssä, etkä pelkää olla oma itsesi? Kertooko pukeutumisesi sinun tarinaasi? Oletko sinä tai joku ystävistäsi Vuoden Minä?"

Ainkin omasta kokemuksestani voin kertoa, että ikä ja elämänkokemus tuovat varmuutta. Niin pukeutumiseen kuin muihin valintoiin elämässä. Harva asia tuntuu, että maata mullistavalta kutne nuorena. Sitä tietää tarkalleen oman tyylinsä ja hutiostoksia tulee tehtyä entistä harvemmin. Harvoin ajattelen sitä, mitä muut ajattelevat pukeutumisestani, puen päälleni sellaiset vaatteet kuin tahdon. Rakastan tumman sävyjä vaatteissa ja asusteissa, joten minulla on vaatekaapissani perustuotteet kunnossa. Olen tykästynyt tummiin vaatteisiin lukioalaisesta saakka ja sen vierellä tulevat hyvänä kakkosena sinisen ja punaisen sävyt.


Instagramissa voit käydä kurkkaamassa showsta parit videot: satumkirjavainen

Tämä oli ehdottomasti lempparimekkoni mallistosta.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig