tiistai 24. huhtikuuta 2018

Float Kallio - kellumalla rentoutuen


Float Kallio
Todella rentouttava kelluntakokemus!
Teki hyvää hengityselimille sekä koko sielulle.
Tankissa on 500 kg suolaa, joka kelluttaa todella hyvin."Kelluntatankki on noin 2,5 metriä pitkä sekä 1,5 metriä leveä ja korkea tila, jonka pohjalla on erittäin suolaista, kelluttavaa vettä. Sekä vesi että ilma ovat kehon lämpöisiä. Tankki on aistiärsykkeetön ympäristö, jossa suolaveteen katoava keho saa täydellisen levon ja jossa mieli luontaisesti pyrkii kohti meditatiivista tilaa.
Yhtä kelluntaa kohden on varattu aikaa 90 minuuttia, josta itse kellunta kestää 60 minuuttia. Kelluntatankkeja Float Kalliossa on tällä hetkellä kolme. Float Kallion käyttämät Dreampod-merkkiset kelluntatankit ovat laadukkaimmat ja edistyneimmät mitä Suomesta löytyy."


Menin Float Kallion studiolle, jossa istuskelin mukavalla sohvalla ja odottelin vuoroani päästä kellumaan. Asiakaspalvelija vei minut tankkihuoneseen, jossa kertoi ohjeet kuinka toimia kelluntatankissa. Jäin huoneeseen, kävin suihkussa jossa vaihdoin uimapuvun, laitoin tulpat korviin ja menin kellumaan hentoisen musiikin saattelemana. Tankissa on kevyet valot päällä koko kellunnan ajan tai on mahdollista myös kellua aivan pimeässä. Huomasin kelluessa, kuinka rentoutumiseni tehostui ja aloin kuulla sydämenlyöntini sekä olotila oli hyvin vapautunut. Tunti kului kelluessa hyvin nopeasti ja tiesin ajan päättyneen, kun tankissa alkoi kuulua hentoinen musiikki.


Nousin kelluntatankista suoraan suihkuun, olo oli todella suolainen.  Peseydyin Miia Höydön upeilla suomalaisilla tuotteilla ja lopuksi nautimme teetä rauhoittavassa ympäristössä. Huomasin myös, että kaikkea  mitä suolavesi koskettaa saa vaaleanvärin. Näin kävi myös tummille vaatteilleni, jotka lensivät sen samantien kotona pesukoneeseen. Float Kallion lahjakortti on oikein ihana lahjaidea ja voin suositella kelluntaa myös vesikammoisille. Suolaa on niin valtavan paljon tankissa, että se kelluttaa kaikkia. Ja jos haluaa lisäkelluvuutta niskalleen, niin tankista löytyy niskan alle laitettava kelluntalevy.


Oloni kellumisen jälkeen oli rentoutunut, join loppupäivän ajan paljon vettä ja relasin. Palaan vielä kellumaan, koska minulle tämä rentoutumismuoto on oiva tapa päästä pois arjen kiireistä ja stressaavasta elämästä. Pako arjesta, päivien viemää ja arkirakkautta*

Muista helliä itseäsi ja pitää kokonaisvaltaisesti itsestäsi huolta, koska sinulla on vain tämä yksi elämä ja yksi keho. Vain sinä olet vastuussa siitä, kuinka kohtelet sitä. Päätä voida hyvin ja tutustu uusiin terveellisiin rentoutumismuotoihin.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig