perjantai 27. huhtikuuta 2018

Yhteistyö: Break Sokos Hotel Koli & Koli Relax Spa

Vietin kaksi päivää ja yhden yön Pohjois-Karjalassa Kolilla. Tein yhteistyötä Break Sokos Hotel Kolin kanssa.
Majoituin Pieliselle päin näköalaltaan olevaan hotellihuoneeseen, nautin Koli Relax Span maisemakylpylässä ihanista hoidoista ja altaista, söin makoisaa ruokaa Grill it!-ravintolassa ja lauloin karaokea Hiekkapakka-pubissa. Olen aina tykännyt Kolista ja sen jylhän kauniista maisemista ja olikin upeaa päästä rentoutumaan täällä kolmen vuoden jälkeen. Koli on ehdottomasti parasta Lieksaa.Sokos hotellin yhteydessä on upea maisemakylpylä.


Vaikka Kolin rinnekausi onkin tältä kaudelta ohi, niin sinne kannattaa silti poiketa. Kolilla on kauniilla säällä upeat näkymät Pieliselle, siellä on mahtavan upeat patikointimaisemat- ja puitteet. Kolilta löytyy tekemistä koko perheelle, onhan se osa kansallismaisemaamme. Break Sokos Hotel Kolin hotellihuoneita remontoidaan parhaimmillaan ja hotelli tekee yhteistyötä Allergia- ja astmaliiton kanssa. 


Valitsimme valkoviinistä, punaviinistä, Lehtikuohusta ja kuohuviinistä jälkimmäisen, jota nautiskelimme kylpylässä.
Pulahdin neljässä eri altaassa ja ulkopaljussa vietimme aikaa tunnin verran, ihailimme maisemaa ja nautimme skumppaa. 
Kylpylälippu siis sisältää Kolin kylpykiulun Lumene tuotteita  sekä kylpytakin käynnin ajaksi. Yhyeistyökumppaneina ovat Tulikivi ja Lumene. Tulikiven tuotantoa voit nähdä saunoissa, lattioissa ja altaissa. Piipahdimme kolmessa eri saunassa, höyry-, savu- ja suomalaisessasaunassa. Samalla teimme Lumenen kosmetiikalla kylpylän eri pisteissä rentouttavia hoitoja.
Valitse kylypläelämyksesi, kylpylässä voit kulkea omaa saunapolkuasi nauttien erilaisista altaista ja saunoista sen varrella.


Altaita kylpylässä on: 
*valo-ääniallas 34 astetta
*poreallas 34 astetta
*kylmäallas 7 astetta
*jalkakylpylaltaat 34 astetta
*kylmä-kuuma-allas jaloille 7/34 astetta
*ulkopalju, josta voit ihailla Kolin luontoa ja maisemaa, 34 astetta.


Koli Relax Spassa koet myös elämyssuihkuja, joista tulee valo ja ääni sekä Kolin kylmäkuohusuihkusta. Oman suosikkini oli Trooppinen sadesuihku ja Karibian myrskysadesuihkut. 
Relax-huoneessa hemmottelupäivä kruunautuu lämpöpedissä maisemia ihaillen ja hyvää juomaa siemaillen. Huoneesta löytyy teetä ja hedelmiä sekä lisämaksusta voit tilata alkoholijuomia. Break Sokos Hotel Kolissa ja Koli Relax Spassa viihtyy niin perheet kuin ystäväporukatkin.
 - valo-ääniallas 34 ℃
- poreallas 34 ℃
- kylmäallas 7 ℃
- jalkakylpyaltaat 34 ℃
- kylmä-kuuma allas jaloille 7/34 ℃
- ulkopaljuja, joista voit ihailla Kolin luontoa ja vaaramaisemia 34 ℃Kulje omaa saunapolkuasi nauttien erilaisista altaista ja saunoista sen varrella tai valitse valmis kylpyläelämys.Kulje omaa saunapolkuasi nauttien erilaisista altaista ja saunoista sen varrella tai valitse valmis kylpyläelämys. saunapolkuasi, Kulje omaa saunapolkuasi nauttien erilaisista altaista ja saunoista sen varrella tai valitse valmis kylpNautimme aamiaista upea maisemaisessa ravintolassa ja suunnistimme synnyinkaupunkiini Lieksan keskustaan viettämään lauantai-iltaa.
Palaan ehdottomasti kesällä Kolille retkeilyn, hyvän ruuan ja kylpylään kuohuihin rentoutumaan. Se rauha ja hyvinvoinnin tyyssija, vain 550km päässä Helsingistä. Kylpylät ovat ihania paikkoja rentoutumiselle, niissä lepää koko sielu.
Kannattaa kokeilla, nautit varmasti. 
Kokonaisvaltainen hyvinvointi-varoitus!
   

Kiitoksia yhteistyöstä Break Sokos Hotel Kolille. 

Koli Relax Spa

Hemmottelu- ja Maisemakylpylä

Ylä-Kolintie 39

83960 Koli


Pulahdin  +7 asteiseen kylmään veteen, mutta se tuntui niin hyvältä kropassa.


Mökö-kivi, jota kädessä pyörittelemällä mökötys-fiilis kaikkoaa!


Grill It!-ravintolassa nautit makoisaa ruokaa.
Otimme mukaamme yöpalaksi vielä pizzaakin, joka oli todella makoisaa.Valitsin Grill It!-Premium menun. Aamupalalla oli upea suklaasuihkulähde.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig