torstai 12. huhtikuuta 2018

Yhteistyö: Soda Stream Crystal-hiilihapotuslaite & ympäristöteko

Olen haaveillut jo tovin Soda Streamin hiilihapotuslaitteesta ja olin kovin onnellinen saadessani sen itselleni. Kiitoksia Akvamariini Porter Novellille ja Soda Streamille.
Tyypin nimi on siis SodaStream Crystal -hiilihapotuslaite


Kannattaa tsekata tänään InstaStoryyni, koska esittelen laitetta ja valmistan tällä Soda Streamin Crystal- laitteella kotitekoista kuplavettä!


SodaStream Crystal -hiilihapotuslaitteella valmistaa herkullisia hiilihapollisia juomia nopeasti. Kuplien määrää voi säätää oman maun mukaan. Uudelleenkäytettävän pullon ansiosta säästää myös ympäristöä. Crystal-laitteessa on aivan erilainen ulkonäkökin kuin vanhemmassa laitteessa. Enää en joudu käymään kaupassakaan niin usein kuin ennen (tulee vähemmän tehtyä heräteostoksia), koska minun ei tarvitse ostaa kaupasta vichyä. Ja koska Suomessa on yksi maailman parhaimmista hanavesistä, niin miksi en nauttisi itsetehdystä juomasta. 


Myös itse laite on onnekseni hyvin simppeli, sekä mikä tärkeintä, se sopii sisustukseen. Vesi hiilihapotetaan laitteen päällisosaa painamalla ja hiilihapotettujuoma on hetkessä valmista.
Jos haluat niin voit lorauttaa valmiiiseen juomaan myös makua, mm.vadelma ja päärynä ovat omia suosikkejani.
Olen miettinyt muidenkin makujen kokeilua.


Parhaan lopputuloksen saamiseksi, kannattaa pullo täyttää kylmällä vedellä ja säilyttää sitä siellä tovi ennen hiilihapotusta. Juoma valmistetaan siten, että laitteen mukana tulevassa pullossa vesi ensin hiilihapotetaan ja sen jälkeen siihen lisätään haluttaessa makuaromi.Eri makuisilla juomauutteilla voi valmista limonadeja, light colasta maku ”vissyihin”. Kun vesi on hiilihapotettu, siihen kaadetaan hitaasti pieni mitallinen uutetta tai mehua.
Makujen kirjo on todella laaja, on sokeroituja, light-versiota ja sokerittomia hedelmä-, marja- ja colamakuja. Yhdestä tiivistepullosta saa ainekset 10 litraan juomaa ja sen hinta on noin 8 euroa. Voit valmistaa  kuplivaa  juomaa  myös omasta mehusta.

Tuotetiedot:


Pullo: 0,65 litran uudelleenkäytettävä pullo on ympäristöystävällinen ratkaisu. Voit valmistaa lempijuomasi helposti kotona eikä sinun tarvitse ostaa uusia muovipulloja kaupoista. SodaStream-pullo säästää luontoa ja kukkaroasi.

Muotoilu: SodaStream Crystal -hiilihapotuslaitteen elegantti muotoilu sekä mustan ja hopean yhdistelmä takaavat, että se näyttää hyvältä modernissa keittiössä.

Helppo puhdistaa: Lasisen pullon voi pestä astianpesukoneessa.


Sodatreamillä voi myös valmistaa erilaisia makuvesiä, jotka ovat hyviä limujen korvikkeita!  Free-mauissa on keskimäärin vain 16kcal/100ml ja ne ovat 100 % luonnollisia. Niissä ei ole lainkaan keinotekoisia aromeja tai väriaineita.Makeutusaineena on käytetty fruktoosia – fruktoosi on hedelmien omaa sokeria, joka on kaksi kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri. Fruktoosi ei aiheuta verensokerin heilahteluja, mitä taas tavallinen sokeri tekee.

Hieman muovifaktaa:

Maatumisaikoja eri muovitavaroille,
Muovipullo 450 vuotta
kalastussiima 600 vuotta, kelluva poiju 50 vuotta ja kertakäyttöinen vaippa 450 vuotta. Noin 80 prosenttia merten roskista on maalta peräisin.

Mikromuovin vaikutus meren ekosysteemiin on, että muovijäte vaikuttaa negatiivisesti 267 eri eläinlajiin. Muovijäte tappaa vuosittain 100 000 merissä eläviä nisäkkäitä, kuin myös miljoonia lintujaja kaloja.
Tein siis ympäristölle ekoteon sekä kuormitan omaa arkeanikin vähemmän, kun kaikki tarvittava on aivan äärellä.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig